0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Uw veiligheid, ons vak

Inbraakproof.nl levert, installeert en onderhoudt professionele inbraakpreventie voor woning en bedrijf

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Thuiskomen met een gerust gevoel

In uw huis wilt u veilig zijn. Het is uw domein, waar het goed toeven is met uw geliefden en eigendommen. Een fijne, vertrouwde plek waar u happy bent. En waar u zich beschermd en geborgen moet kunnen voelen. Huisbeveiliging gaat veel verder dan het voorkomen van de diefstal. Het voorkomt een regelrechte inbreuk op uw privéleven.

Ondernemen met vertrouwen

Als ondernemer bouwt u met passie aan uw bedrijf. U werkt keihard aan de realisatie van uw doelen. Dat enthousiasme wilt u zich niet laten ontnemen door lieden die de continuïteit van uw bedrijf komen verstoren. Effectieve bedrijfsbeveiliging en toegangscontrole voor uw bedrijf vermindert risico’s en een (vaak) traumatische ervaring.

Wat wilt u beveiligd zien?

Inbraakproof, maakt het veilig.
Zonder compromissen.

Onderscheidend als vakkundig slotenmaker én technisch beveiligingsbedrijf. Expert in het beveiligen van woningen en bedrijfsobjecten. Zowel installatie als onderhoud. Officieel partner van 8 gemeenten, 3 zorgorganisaties en 2 verzekeraars. Met als ‘proeve’ van bekwaamheid: 10.000 inspecties en 6.000 beveiligde panden met gemiddelde klantbeoordeling:  9.1.

  • Advies
  • Inspecties
  • Levering
  • Montage
  • Certificering

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Vd Pas
23/06/2021
9/10

Uitstekende kennis, kunde en service.

Opvallende sterke punten

Volhardend in het zoeken naar de juiste oplossing om de poort op afstand te kunnen openen.

Daisy
07/07/2021
10/10

Alles goed verlopen en veilig gevoel

Opvallende sterke punten

Zeer vriendelijk. Monteur ook zeer netjes. Afspraken worden nagekomen.

L Pirrone
29/06/2021
10/10

Zeer goede ervaring. Professioneel

Opvallende sterke punten

Duidelijk, betrouwbaar, netjes te werk, goede kwaliteit. Gemakkelijk bereikbaar. Snel in afspraken.

Inbraakpreventie door Inbraakproof.nl

Inbraakproof.nl geniet een fijne reputatie als erkend specialist in de beveiliging van huizen, wooncomplexen en bedrijfspanden. Onderscheidende inbraakpreventie met ambachtelijk vakmanschap én kennis van de nieuwste technologie. Uniek in de samenwerking.

Zelf doen of laten doen?
Bekijk onze producten

Bouwkundige inbraakbeveiliging

Gebleken is dat 9 van de 10 panden niet goed beveiligd zijn tegen inbrekers. Dat zien wij ook tijdens onze inspecties bij woningen en bedrijven. Met slechte sloten maakt u het ongure types makkelijk. Met goede sloten moeilijk. De inbraakkans neemt dan af met 95%.

Elektronische inbraakbeveiliging

Elektronische inbraakbeveiliging is altijd in aanvulling op. Preventie begint bij gekeurd hang- en sluitwerk. Maar het kan onvermijdelijk zijn verdergaande maatregelen te nemen. Dan biedt elektronische inbraakbeveiliging een keuzemenu aan opties.

Inbraakproof.nl, dat is veiligheid in vertrouwde handen

In uw woning wilt u zich safe voelen. Inbraakproof.nl zorgt daarvoor met een heel gerichte aanpak volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen gecombineerd met onze eigen ervaring. Want ieder huis en iedere bewoner is uniek. Beveiliging is nooit standaard, maar altijd maatwerk. En dat is onze kracht.

Uit alle opties voor beveiliging – bouwtechnisch of elektronisch – adviseren wij de combinatie die het beste past bij uw huis en uw woonomgeving. Het is die werkwijze, waarom gemeenten hun bewoners adviseren om met ons in zee te gaan. En organisaties uit de sector welzijn & zorg graag met ons samenwerken.

Maak gerust een afspraak. Want de veiligheid van uw woning of bedrijf is bij Inbraakproof.nl in vertrouwde handen.

Ge(s)laagde aanpak beveiliging voor woning en bedrijf

Wat voor woningen geldt, geldt in nog veel belangrijker mate voor bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels. De bouwtechnische complexheid, de ligging van zulke panden en uiteraard de aanwezigheid van uiteenlopende bedrijfsmiddelen vergen een zeer specifieke aanpak. Wij beveiligen bedrijven volgens de BORG richtlijnen.

Hierbij is een ‘gelaagde’ beveiliging nodig, afgestemd op de inbraakgevoeligheid van bepaalde ruimtes en het risico. De specialisten van Inbraakproof.nl deinzen voor geen enkele beveiligingsvraag terug.

Inmiddels hebben veel bedrijven kennis gemaakt met ons vakmanschap, onze integriteit en service. Maken wij kennis met u?

Inbraakproof.nl, daar
vertrouw je op.

Gratis adviesgesprek


723 beoordelingen
9.1/10