0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home  ›  Advies

Advies. Risico versus veiligheid. Wij schatten het voor u in

PKVW en BORG inspecties voor woning en bedrijf. Inbraakproof.nl geeft integraal beveiligingsadvies.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Advies voor Woning en Bedrijf

U hoeft niet regelmatig naar Opsporing Verzocht te kijken, om te weten dat beveiliging van uw huis geen overbodige luxe is. Hoe kunt u zich beschermen tegen inbraak, laat staan een overval? Het aanbod aan beveiligingsproducten is groot.

Maar iedere woning en haar bewoners zijn uniek. Huisbeveiliging is daarom altijd maatwerk. De juiste beveiliging op de juiste plek. Dat vereist inzicht en ervaring. Al jarenlang levert en installeert Inbraakproof.nl bouwkundige en elektronische beveiliging. Onze adviseurs geven deskundige raad op maat. Wilt u een offerte?

Politiekeurmerk en Borg

Steeds meer gemeenten sturen hun inwoners een brief met het advies om Inbraakproof.nl een huisinspectie te laten uitvoeren voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Die aanbeveling zegt veel over het vertrouwen in ons.

Na een grondige woninginspectie kunt u erop bouwen dat de maatregelen die wij treffen volgens deze normen, u en uw gezin optimaal beschermen tegen inbraak en het risico van brand. Wij zijn u met onze ervaring graag van dienst. Vraag een woningscan aan.

Gratis adviesgesprek

 

Opgeleid voor hoger risico analyse

Duurdere woningen en bedrijven vallen in bepaalde risicoklassen. Die bepalen welke beveiligingsmaatregelen nodig zijn. Verzekeraars eisen meestal een navenant beveiligingsniveau conform de BORG-klassen op bouwkundig gebied (BORG-B) en elektronische beveiliging (BORG-E).

Naarmate de risico’s groter zijn, worden uiteraard ook meer eisen gesteld. Daarom zijn de BORG-normen in vier klassen verdeeld; 1 t/m 4, waarbij 4 het hoogste niveau van beveiliging aangeeft. Als erkend beveiligingsbedrijf treft Inbraakproof.nl de noodzakelijke maatregelen tot en met het hoogste niveau. Vraag een offerte aan.

‘Turn-key’ advies en installatie

Bedrijfspanden, variërend van fabriekshallen tot kantoren en showrooms, zijn vaak door hun complexe architectuur en ligging inbraakgevoelig.

Naast essentiële bouwkundige voorzieningen, zijn cameratoezicht, toegangscontrole en alarmering onvermijdelijk geworden. Inbraakproof.nl geeft een integraal beveiligingsadvies. En levert de installatie ‘turn-key’ op. Naast deze ontzorging staan we uiteraard garant voor de service na de oplevering.

Direct een offerte

 

Waarover wilt u advies

9.1 beoordelingen
9.1/10

Waarover wilt u advies. Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen we zsm contact met u op.

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Ervaringen van onze klanten

  Ervaringen van onze klanten

  J.m Martha
  26/04/2021
  10/10

  In een woord gewoon GOED!!

  Opvallende sterke punten

  Zeer vriendelijk en net werkend personeel, na montage alles netjes achtergelaten!! Tevens goede uitleg over werking van sloten!!

  Douwe Van Den Berg
  30/04/2021
  10/10

  Perfect. Afspraken volledig nagekomen.

  Opvallende sterke punten

  Buitengewoon vriendelijke en deskundige monteur. Legt alles duidelijk uit.

  J Pruissen
  26/04/2021
  10/10

  Heel goed en duidelijk

  Opvallende sterke punten

  Netjes werken en schoon achter gelaten