0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

BORG staat garant voor professionele beveiliging

Vereist een woning of bedrijf meer veiligheid? BORG-certificering biedt zekerheid.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Inbraakproof.nl, beveiliging en certificering mét waar-BORG

Afhankelijk van de risico’s verlangen verzekeraars professionele beveiliging, verdeeld in vier niveaus. De zogeheten BORG-klassen. Die klassen van 1 t/m 4 (met 4 als hoogste graad van beveiliging) vereisen altijd een combinatie van maatregelen. Zoals organisatorisch, bouwkundig (BORG-B) en elektronisch (BORG-E).

Dergelijke inbraakbeveiliging is als een maatkostuum. Perfecte pasvorm en nauw aansluitend bij het risicoprofiel. Werk voor specialisten.

Inbraakproof.nl heeft de expertise BORG B + E voor zulk maatwerk.

BORG certificering zonder poespas

Een adequaat advies begint bij uw eerste stap: Een deskundige inspectie aanvragen. Tijdens de afspraak controleren wij de woning of het bedrijfspand op alle aspecten, die meestal door de verzekeraar worden vereist. We stellen een beveiligingsplan op volgens de officiële BORG-richtlijnen.

Onze professionals gaan vervolgens aan de slag om de benodigde bouwkundige en elektronische aanpassingen uit te voeren. Zodra de beveiliging op het juiste niveau is, kunnen wij het BORG-certificaat voor u aanvragen. Waarmee u de verzekeraar kunt aantonen dat de beveiliging van uw woning of bedrijfspand piekfijn in orde is.

 • Deskundige inspectie op afspraak
 • Borg B+E analyse conform VRKI Normen
 • Verbetering / Certificering

Ja, bel mij maar voor meer informatie

  Ik wil graag advies / een offerte:
  Ik ben:

  Bedrijfsnaam

  Mijn gegevens:
  Aanhef
  Naam*
  Woonplaats*
  E-mailadres
  Telefoonnummer*
  Opmerking
  * De opties worden vooraf met u besproken.

  Inbraakproof.nl, beveiliging met waar-BORG

  Maak van inbraakpreventie geen kansspel. Speel op zeker. Bedrijfspanden en dure huizen vergen een hoge graad van beveiliging. Voor het inschatten van de risico’s hanteren verzekeraars de Verbeterde Risico Klassen Indeling (VRKI) 2.0. Bij woningen gaat het om:

  • De attractiviteit van de inboedel voor lieden met lange vingers. Zoals geld, sieraden, audiovisuele- en computerapparatuur. Maar ook; makkelijk mee te nemen, makkelijk verhandelbaar.
  • De waarde ervan. Juwelen gaan in het criminele milieu sneller van de hand dan oma’s naaimachine.

  Bij bedrijven wordt het risico bepaald door de aantrekkelijkheid van de aanwezige goederen plus inventaris én de inkoopwaarde. Voorbeeld: Randapparatuur – zoals printers en scanners – valt onder de categorie L(aag). Maar laptops, notebooks en tablets hebben een Z(eer) H(oog) diefstalrisico.

  Bedrijven: 30.000 diefstallen en inbraken

  Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Nederland zo’n 30.000 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats. Met als gevolg niet alleen schade maar ook mogelijke consequenties voor de bedrijfscontinuïteit. En de kans op verlies van omzet en klanten.

  Een combinatie van bouwkundige en elektronische beveiliging is dé manier om indringers te vertragen. Zorgen dat ze maar kort de tijd hebben voordat ze oog in oog staan met de politie. Inbraakproof.nl biedt totaaloplossingen op het gebied van detectie- en camerasystemen en toegangscontrole.

  Risiconiveau bepaalt mate van beveiliging

  Beveiliging van bedrijfspanden en duurdere woningen wordt gebaseerd op de waarde van de aanwezige goederen en de attractiviteit voor inbrekers. Op basis daarvan wordt vastgesteld welke graad van beveiliging nodig is volgens de BORG-klassen. Er zijn vier risicoklassen (1 t/m 4). Klasse 4 is de hoogste risicoklasse en vereist de meest uitgebreide beveiliging. Met bouwkundige en elektronische maatregelen. Maar ook daar draaien onze monteurs hun hand niet voor om.

   

  De waarde van BORG

  Beveiliging volgens de BORG-normen verlangt de hoogste graad van professionaliteit. Een BORG-certificering is het bewijs dat een beveiligingsbedrijf betrouwbaar is en vakmanschap levert. Deze erkenning wordt afgegeven door de Certificatie Instelling voor Beveiliging & Veiligheid (CIBV).

  Inbraakproof.nl werkt volgens de officiële BORG-richtlijnen. Niet alleen wordt onze deskundigheid regelmatig getoetst. De toezichthoudende instantie voert ook regelmatig steekproefsgewijze controles uit op door ons geleverde producten en werkzaamheden.

  Vol vertrouwen

  Wij zijn niet alleen erkend als BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Al sinds 2012 mag Inbraakproof.nl de Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) certificaten uitgeven. We zijn aangesloten bij toezichthouder KIWA. Ons Bedrijfscertificaat 2021 bewijst dat u voor deskundige beveiliging bij ons op het goede adres bent. En dat u vol vertrouwen met ons in zee kunt gaan.