0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home  ›  Gemeenten

Al 10 jaar unieke samenwerking met gemeenten

Inbraakproof.nl trekt hand in hand op met gemeenten. Met als doel de woonomgeving van de burgers veiliger te maken.

  • PKVW advies voor bewoners
  • Minder inbraken in gemeente
  • Beter beveiligde woningen

Gemeenten hebben vertrouwen in Inbraakproof.nl

Inbraakproof.nl is trots op de unieke samenwerking met steeds meer gemeenten. Het gezamenlijk doel is het aantal inbraken te laten dalen. En dat werkt. Al sinds 2012! Woont u in Moerdijk, Halderberge, Rucphen, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg of Rotterdam, dan is de kans groot dat u een brief van de gemeente hebt ontvangen of nog ontvangt. In deze brief u een aanbod om uw woning vrijblijvend en kosteloos te laten inspecteren op locatie op inbraakgevoeligheid door de experts van Inbraakproof.nl.

Zo’n aanbeveling doen gemeenten natuurlijk alleen vanwege onze betrouwbaarheid. Omdat ze vertrouwen in onze vakkundigheid en integriteit. Omdat ze erop vertrouwen dat onze prijsstelling eerlijk en transparant is als wij de huizen van hun burgers mogen beveiligen.

In de Gemeente Roosendaal heeft u als huiseigenaar de mogelijkheid om subsidie te krijgen op PKVW aanpassingen (goedgekeurde sloten) aan uw woning. Tot € 250,-. Daarom kunt u een brief ontvangen vanuit ons in samenwerking met de groothandel Leys. Ook hier wordt u de gratis woninginspectie aangeboden.

Het kan zijn dat u de brief hebt gemist of nog niet ontvangen. Geeft niet. U hoeft niet op een schrijven te wachten. U kunt onderstaand rechtstreeks een aanvraag doen.

Gratis adviesgesprek

Gratis en vrijblijvende Politiekeurmerk inspectie aan huis

Zodra een aanvraag bij ons binnenkomt, maken wij een afspraak met de bewoner. We verzorgen de inspectie volgens de officiële richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Desgewenst (optioneel) verzorgen wij de verbetermaatregelen voor de bewoners. De kans dat bij een woning die voldoet aan die normen, wordt ingebroken, daalt met wel 90%. Bovendien kijken we meteen hoe het is gesteld met de brandwering in huis. Dat geeft een veilig en gerust gevoel!

Uiteraard kunnen we de bewoners ook helpen als zij zelf noodzakelijke verbetermaatregelen willen aanbrengen. Dan bieden wij het leveren van de juiste producten aan.
Zo neemt het aantal beveiligde woningen toe. En het aantal inbraken af.

Heeft u geen brief ontvangen? Geen probleem. Dan kiest u op deze pagina uw gemeente en dient u meteen een aanvraag in.

Joost Verschuren, adviseur openbare orde en veiligheid van de gemeente Drimmelen

,,Veiligheid is van ons allemaal, daarom is het ook het mooiste hier samen aan te werken. De combinatie met het bedrijf Inbraakproof.nl en het directe contact met de bewoners ervaren wij als positief. Ook de tussentijdse evaluatiemomenten (bedoeld als voortgangsupdates) ervaren wij vanuit de gemeente als waardevol.”

Marian Pors, adviseur openbare orde en veiligheid van de gemeente Moerdijk

,,Door een samenwerking aan te gaan met de firma Inbraakproof.nl, hebben we tegen minimale kosten alle eigenaren van koopwoningen binnen onze gemeente een gratis woninginspectie Keurmerk Veilig Wonen aan kunnen bieden. Voor Moerdijk heeft de samenwerking met Inbraakproof.nl zeker bijgedragen aan de lage woninginbraakcijfers van de afgelopen jaren.”