Inbraakbeveiliging

De juiste inbraakbeveiliging verlaagt de inbraakkans met 95%

Onderzoek wijst uit dat 9 van de 10 inbraken door gelegenheidsinbrekers worden gepleegd. Een raam dat op een kier staat, een tuindeur met slechte sloten, een uitstekend cilinderslot en ouderwetse raambomen zijn ideale kansen voor een inbreker. Een gelegenheidsdief zal een huis met correcte inbraakbeveiliging echter niet gauw bezoeken. Daar kunnen wij voor zorgen.

  • Onze adviseurs en monteurs hebben tientallen jaren ervaring.

  • U wordt op overzichtelijke wijze geadviseerd over de juiste inbraakbeveiliging. Wanneer u wilt dat wij de verbeteringen aanbrengen, worden de materialen voor u tegen scherpe prijzen besteld en aangebracht. Zo bent u op korte termijn Inbraakproof.
  • Denkt u: "Ja dat wil ik ook!" Vraag dan snel een inbraakpreventiecheck aan en laat een gediplomeerde adviseur van Inbraakproof uw woning grondig onderzoeken. De adviseur beoordeelt de beveiliging van alle ramen, deuren en sloten volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en onze eigen interpretatie. Indien u dat wenst, wordt er uiteraard ook naar aanvullende beveiligingsmogelijkheden gekeken zoals alarm, camera's en intercomsystemen. 

Inbraakbeveiliging

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
laatste nieuws

De gemeente Drimmelen is een samenwerking aangegaan met lnbraakproof. Met deze samenwerking (die ook loopt...

De gemeente Halderberge heeft samen met gemeente Rucphen en Inbraakproof het initiatief genomen om de...

Partner van: