Laatste nieuws

22-02-2012

20 procent korting bij ANWB inboedelverzekering


Wie preventiemaatregelen neemt om inbraak te voorkomen en een ANWB inboedelverzekering afsluit, kan in aanmerking komen voor een preventiekorting van maximaal twintig procent. Naast deze aantrekkelijke korting op de ANWB inboedelverzekering zijn er nog meer kortingen mogelijk, zoals tien procent woonpakketkorting en vijf procent voordeel voor de leden van de ANWB.

Profiteer van het voordeel

Preventieve maatregelen nemen om het huis tegen ongewenste bezoekers te beveiligen en diefstal van de inboedel te voorkomen, geeft een groter gevoel van veiligheid. Maar als er maatregelen worden genomen om inbraak te voorkomen, dan wordt dat ook nog eens beloond met een fikse preventiekorting op de ANWB inboedelverzekering. Uiteraard worden er wel een aantal eisen gesteld aan de preventieve maatregelen. Een voorbeeld van een woning met goedgekeurde preventiemaatregelen is bijvoorbeeld dat er een certificaat van het Politiekeurmerk Veilig Woning voor is afgegeven. Indien er een blusdeken, brandblusser en rookmelders in de woning aanwezig zijn is dat een extra pluspunt.

Premie met korting berekenen

De premie voor de ANWB inboedelverzekering kan inclusief de preventiekorting online worden berekend. Bij de berekening wordt daarom gevraagd of er bijvoorbeeld sprake is van een beveiliging van de woning op basis van het Politie Keurmerk Veilig wonen. Maar ook worden er vragen gesteld omtrent de aanwezigheid van een blusdeken, branddeken en rookmelders. Deze aspecten hebben namelijk invloed op de hoogte van preventiekorting voor de ANWB inboedelverzekering en andere verzekeraars.

Laat Inbraakproof u adviseren over de juiste Inbraakpreventie en de kortingen bij diverse verzekeraars.

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: