Laatste nieuws

18-04-2012

Een inbraakvrije vakantie in 2012


De vakantie staan voor de deur: De temperatuur stijgt, open ramen en deuren zorgen voor verkoeling. Een inbreker ziet zijn kans, als een dief in de nacht sluipt hij binnen en slaat toe.

 

Bijvoorbeeld met de veelgebruikte methode van het gaatjesboren. Op Youtube laat  de Politie Utrecht u ook met filmpjes zien hoe u het gaatjesboorders en andere inbrekers lastig kunt maken.

De politie en wij proberen zoveel mogelijk woninginbraken op te lossen. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Gelukkig kunt u daar zelf ook veel  aan doen. U kunt bijvoorbeeld de vakantietest doen op de website van de politie, evenals de inbraaktest. De testjes geven geen garantie maar wel een indicatie voor veilig wonen.

Vul de vakantiekaart in
Als u op vakantie gaat, vul dan uiterlijk 1 week voor uw vertrek de vakantiekaart van de politie in! Let op dit is enkel voor inwoners van west en midden brabant.

Wilt u zeker weten dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Vraag dan nu onze inbraakpreventie check aan. De politie & inbraakproof wensen u een fijne en veilige vakantie.

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: