Laatste nieuws

12-02-2014

Meld inbraak via de Civilant app


Er wordt een nieuw wapen in de strijd geworpen om de alsmaar toenemende inbraken in woningen en andere veel voorkomende criminaliteit in woonwijken tegen te gaan, 'de Civilant-app'.

 

 

De Civilant-app is een gratis app die te downloaden is op smartphones en tablets. Buurtbewoners en politie kunnen elkaar waarschuwen voor gevaar.  Deze 'digitale buurtwacht' is een uitgebreide en verbeterde versie van al bestaande groepchats van wijkbewoners via whatsapp.

Deelnemers worden binnen een straal van ongeveer een kilometer met elkaar verbonden. Buurtbewoners kunnen op de app zelf melding maken van bijvoorbeeld een gestolen fiets, een inbraak, verdachte personen of vandalisme. Bij het bericht kan ook een foto worden geplaatst.
Gebruikers van de app kunnen ook 'volglocaties' activeren, zoals de school van de kinderen, de eigen woning of het bedrijf. Ze krijgen dan automatisch alle meldingen die andere gebruikers doen over onveilige situaties. Ook berichten van hulpverleners als brandweer en politie worden automatisch doorgestuurd naar de gebruikers van de app.

Via een speciale link kan in noodsituaties rechtstreeks verbinding worden gemaakt met de 112-centrale van politie, ambulance of brandweer. De centrale kan dankzij de ingeschakelde  volglocatie dan direct zien waar het toestel zich bevindt.

Inbrekers krijgen steeds minder kans om hun slag te gaan. org ervoor dat uw woning ook voldoende beveiligd is en hou zo inbrekers buiten.

Inbraakproof verzorgd inbraakpreventie door heel Nederland en is een erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf en kan u helpen uw woning veiliger te maken met goed hang- en sluitwerk, verlichting en een rookmelder of goede verlichting in de buurt.

Laat door Inbraakproof de preventiecheck uitvoeren en zo zorgen we er samen voor dat inbrekers geen kans maken!.

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: