Laatste nieuws

20-03-2014

Voorkom cilindertrekken / kerntrekken!


Cilindertrekken (ook wel kerntrekken genoemd) is de ‘nieuwe’ manier van inbreken. Snel en vrijwel geluidloos. Met deze methode kost het de inbreker over het algemeen maar 1 minuut om binnen te komen.

Er wordt een schroef in de kern van de cilinder gedraaid, waarna deze er gemakkelijk uit te trekken is met een speciaal apparaat. Op deze manier wordt de kern  uit de cilinder getrokken of de hele cilinder breekt door de midden, waarna deze zonder sleutel te bedienen is. Deze methode wordt vooral gebruikt bij deuren voorzien van een meerpuntsluiting, of deuren met slechts 1 slot. Dit omdat er dan maar 1 cilinder hoeft te worden verwijderd.

Helaas komt deze manier van inbreken de laatste tijd steeds vaker voor.

Voorkom cilindertrekken en zorg voor goede sloten of monteer een veiligheidsbeslag. Sloten met het SKG *** keurmerk maken het vrijwel onmogelijk om het cilinderslot nog te verwijderen.

Wacht niet te lang en bescherm uzelf tegen deze en andere inbraakmethodes. Voor optimale inbraakbeveiliging kunnen wij op uw woning een preventiecheck loslaten. Uw woning wordt geïnspecteerd op alle noodzakelijke punten om inbrekers buiten de deur te houden. Daarnaast ontvangt u hierover een uitgebreid advies.

Meer weten? Bezoek de pagina – Inbraakpreventie-.

Samen zorgen we ervoor dat inbrekers geen kans maken!

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: