Laatste nieuws

13-01-2015

Woensdag 14 januari: voorlichtingsavond Waalre


Inbraakproof geeft uit naam van het CCV (Politiekeurmerk) op woensdag 14 januari voorlichting aan de inwoners van Waalre. Een avond vol tips en trucs hoe de kans op een inbraak en woningoverval te verkleinen.

Informatieavond Veilig Wonen Waalre

Heeft u er ooit mee te maken gehad? Een inbraak in uw huis, schuur of uw directe omgeving? De impact hiervan is enorm! Tijdens de herfst en winter, een tijd waarin inbrekers vaker hun slag slaan, willen we de mogelijkheid pakken om u tips te geven om woninginbraken te voorkomen.

Inbraak voorkomen? Uw veiligheid is belangrijk

Gezamenlijk kunnen we het aantal inbraken in uw buurt verminderen! Wij geven u daarom genoeg tips wat u zelf kunt doen om een inbraak te voorkomen en wat de gemeente in samenwerking met  de politie al in gang heeft gezet. Daarom organiseren we op 14 januari 2015 in samenwerking met Het CCV, Inbraakproof, de politie en woningcorporatie ‘thuis' een informatieavond voor u.

Verklein de kans op een inbraak.. Hoe kunt u zich aanmelden?

De informatieavond op 14 januari 2015 vindt plaats in Het Klooster, aan de Hoogstraat 6 in Waalre. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. U bent vanaf 19.15 uur van welkom voor een kop koffie/thee. Meld u aan voor de informatieavond door een e-mail te sturen naar veilig@waalre.nl. De eerste 40 aanmeldingen ontvangen een Politiekeurmerk goedgekeurde deurkierstandhouder.

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: