Laatste nieuws

06-07-2016

‘Waarom wachten op inbraak voor je je huis beveiligt?’


Inbraakproof werkt al langere tijd samen met de gemeente Moerdijk om het aantal woninginbraken in de gemeente te verlagen. Veel inwoners maakten al gebruik van het aanbod. Zoals Tineke de Baar uit Zevenbergen, die als lid van het Buurtpreventieteam weet hoe belangrijk de juiste inbraakbeveiliging is.

'Kritisch kijken naar eigen woning'

“Hoe meer ik leerde over de methoden die inbrekers hanteren, hoe kritischer ik naar mijn eigen woning keek”, vertelt De Baar. “Ik weet nu hoe snel en makkelijk ze een huis binnendringen.” De sloten van het huis bleken verouderd en moesten nodig vervangen worden, zag De Baar. "Toen ik hoorde over de actie van Inbraakproof, hakte ik de knoop door. Want waarom zouden we wachten op een inbraak voordat we ons huis beveiligen?”

'Goede ervaringen met Inbraakproof'

Haar ervaring met de adviseur en monteurs van Inbraakproof zijn erg goed, vertelt ze. “We hebben duidelijke afspraken gemaakt, die steeds op tijd en zorgvuldig werden nageleefd. Het was erg prettig.”

De samenwerking van Inbraakproof met de gemeente sterkte haar vertrouwen. “Je mag ervan uitgaan dat de gemeente zich goed heeft georiënteerd en niet zomaar met een bedrijf in zee gaat. Dat geeft het vertrouwen dat je deze mensen gerust in je huis kunt uitnodigen.”

'Veiliger in de straat door juiste beveiliging'

Inmiddels zijn meer woningen in de straat bij De Baar tegen inbrekers beveiligd door Inbraakproof. Samen met de Buurtpreventie werpt dat zijn vruchten af, ziet ze. “Wij zijn slechts een groep bewoners die met hesjes aan door de straat lopen. Maar door onze aanwezigheid zijn ook anderen alerter en beter geïnformeerd. In combinatie met beter beveiligde huizen gaan inbrekers nu toch eerder een blokje om.”

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: