Laatste nieuws

01-07-2015

Actie tegen inbraakgolf Gemeente Moerdijk


Bij recente inbraakgolven in de gemeente Moerdijk maken inbrekers veelvuldig gebruik van cilindertrekken. Om nieuwe woninginbraken tegen te gaan, werkte Inbraakproof de afgelopen maanden samen met de gemeente Moerdijk. Inwoners van de gemeente kregen fikse korting op cilindertrekbeveiliging en een gratis woonscan.

In samenspraak met gemeente, politie en de regionale buurtpreventie werden de folders 'Hoe veilig is uw huis?' verspreid, met daarin een waardebon van Inbraakproof ter waarde van 49 euro. Deze € 49,- korting gold voor elke toegangsdeur van de woning.

Korting op cilindertrekbeveiliging en gratis woningscan

Deze waardebon kon direct worden ingewisseld voor korting op hoogwaardig veiligheidsbeslag of cilinders mét cilindertrekbeveiliging inclusief een gratis woninginspectie door een erkend Politiekeurmerk adviseur.

'Prettig en deskundig geholpen door Inbraakproof'

Een van de bewoners die van dit aanbod gebruik maakte, is Tineke de Baar. De sloten van het huis bleken verouderd en moesten nodig vervangen worden. Toen ze over de actie hoorde, hakte ze de knoop door. "Want waarom zouden we wachten op een inbraak voor we actie ondernemen?”

Haar ervaring met de adviseur en monteurs van Inbraakproof zijn erg goed, vertelt ze. “We hebben duidelijke afspraken gemaakt, die steeds op tijd en zorgvuldig werden nageleefd. Het was erg prettig.”

Wat is cilindertrekken?

Bij cilindertrekken wordt een stalen schroef stevig in de cilinder geschroefd. Daar wordt een cilindertrekker overheen geschoven. Als er voldoende druk op wordt uitgeoefend, breekt de cilinder vervolgens af. Deze methode wordt de laatste maanden veel gebruikt bij woninginbraken in Zevenbergen. Een inbreker heeft slechts 30 seconden nodig om binnen te komen. Lees meer over verschillende inbraakmethoden of bekijk onze video.

Woningscan op basis van het Politiekeurmerk Veilig wonen

Inbraakproof adviseert en beveiligd op basis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Wij zijn het enige PKVW-bedrijf in deze regio. Waarom hebben wij hiervoor gekozen? Eigenlijk heel simpel: een volgens het Politiekeurmerk beveiligde woning heeft een 95% kleinere inbraakkans.

Meer info of vragen: mail: naar moerdijk@inbraakproof.nl of bel met ons op 0168-756444.
Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: