Laatste nieuws

24-08-2018

Samenwerking Gem. Halderberge en Gem. Rucphen


De gemeente Halderberge heeft samen met gemeente Rucphen en Inbraakproof het initiatief genomen om de inwoners een woningscan aan te bieden conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Ook in de gemeente Halderberge vinden helaas nog steeds woninginbraken plaats. In 2017 waren er ongeveer 60 inbraken in Halderberge en in de eerste vijf maanden van 2018 zijn er zo’n 20 inbraken gepleegd. Als gemeente willen wij daar uiteraard tegen optreden. Want een woninginbraak heeft een aanzienlijke impact op het welbevinden van de getroffen bewoners.

Negen van de tien woningen zijn niet voldoende inbraakwerend

Wist u dat 9 van de 10 woningen niet voldoende inbraakwerend zijn en dat inbrekers hier gemiddeld binnen 30 seconden binnen staan. U kunt hier iets tegen doen! Een woning die is beveiligd conform het landelijke Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft een tot 95% kleinere inbraakkans.

U krijgt kosteloos een politiekeurmerk inspectie aangeboden

De gemeente Halderberge heeft samen met gemeente Rucphen en een particulier bedrijf het initiatief genomen om onze inwoners kosteloos een politiekeurmerk inspectie aan te bieden. Een dergelijke inspectie kost normaliter om en nabij de 50 euro. De aangeboden inspectie wordt uitgevoerd door een regionaal politiekeurmerk gecertificeerd bedrijf, te weten Inbraakproof.

Dit bedrijf is behalve bevoegd tot het uitvoeren van dergelijke inspecties tevens gespecialiseerd in het treffen van de benodigde beveiligingsmaatregelen. Wilt u de kans op een inbraak zo klein mogelijk maken, laat dan een vakkundige inspectie uitvoeren.

-       Meldt u aan via de speciale webpagina: www.inbraakproof.nl/halderberge-rucphen



Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: