Laatste nieuws

Pagina 1 van 14  > >>

De gemeente Drimmelen is een samenwerking aangegaan met lnbraakproof. Met deze samenwerking (die ook loopt in de gemeenten Moerdijk, roosendaal, Halderberge en Rucphen) wordt er aan de inwoners een gratis vrijblijvende inspectie van de woning aangeboden.
De gemeente Halderberge heeft samen met gemeente Rucphen en Inbraakproof het initiatief genomen om de inwoners een woningscan aan te bieden conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bewoners in Roosendaal kunnen via Inbraakproof weer subsidie krijgen voor het veiliger maken van hun huizen. De subsidie is bedoeld om preventieve maatregelen tegen inbraak in en rond woningen te treffen.

De veiligheidsstaf heeft wederom besloten dat Inbraakproof en de gemeente Moerdijk structureel en exclusief blijven samenwerken om woningen in de gemeente beter tegen inbrekers te beveiligen. Inwoners worden hier door middel van brieven over geïnformeerd door de gemeente.
Inbraakproof is trotse partner van de stimuleringsleningen van de Gemeente Moerdijk en de Gemeente Roosendaal. Deze stimuleringsregeling geeft huiseigenaren de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen voor investeringen op het gebied van levensloopbestendigheid, duurzaamheid en veiligheid.

Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: