Laatste nieuws

Pagina 1 van 14  > >>

Bewoners in Roosendaal kunnen via Inbraakproof weer subsidie krijgen voor het veiliger maken van hun huizen. De subsidie is bedoeld om preventieve maatregelen tegen inbraak in en rond woningen te treffen.

Inbraakproof is trotse partner van de stimuleringsleningen van de Gemeente Moerdijk en de Gemeente Roosendaal. Deze stimuleringsregeling geeft huiseigenaren de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen voor investeringen op het gebied van levensloopbestendigheid, duurzaamheid en veiligheid.
Het College van B&W heeft vorig jaar besloten dat Inbraakproof en de gemeente Moerdijk structureel en exclusief gaan samenwerken om woningen in de gemeente beter tegen inbrekers te beveiligen. Inwoners worden hier door middel van brieven over geïnformeerd door de gemeente.

Senioren zijn vaker doelwit van woninginbraken en babbeltrucs. Daarom is KBO Brabant een samenwerking aangegaan met Inbraakproof.

De politie waarschuwt voor inbrekers die met de ‘papiertjestruc’ proberen te achterhalen welke woningen leeg zijn door vakantie vierende bewoners.


Uitvoerige inspectie

woninginspectie beveiligingaanmelden beveiligingsinspectie

Ons werkgebied

Ons werkgebiedaanmelden beveiligingsinspectie

facebook
misdaadmeter kaart met goed beveiligde woningen

Partner van: