0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Teamplayers met groot gevoel voor verantwoordelijkheid

Bij Inbraakproof.nl werken we met liefde voor onze klanten. Ons doel is uw woon en werksituatie te beschermen.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Onze weg naar succes

Kennis en kunde vormen het fundament van succes. Maar ze zijn nooit de enige weg er naar toe. Daar is ook gedrevenheid voor nodig. Wij geloven dat dit, tezamen met onze expertise, de belangrijkste factor is van ons succes: De liefde voor het vak.

Onze ambitie

Wij zijn, maar dat wist u al, continu bezig met beveiliging. Al sinds …2002 ??, vol overgave. Voorkomen dat mensen die u liever niet over de vloer hebt, uw woning of bedrijf binnenkomen. We doen dat door advies te geven, te leveren én te installeren. Van Politiekeurmerk Veilig Wonen tot en met het hoogste security-niveau voor een Veilig Bedrijf. Altijd met een grote drive om onze klanten te helpen door het aandragen van slimme oplossingen.

Onze passie

Bij Inbraakproof.nl vormen we een hecht team. Een platte, flexibele organisatie, waarin iedereen zijn inbreng heeft. Verenigd door passie & plezier in het werk. Al onze medewerkers zijn opgeleid voor hetgeen zij doen en hebben de nodige ervaring op hun vakgebied. Elke dag zetten zij zich graag in voor de veiligheid van u, uw huisgenoten of uw personeel.

We zijn u graag persoonlijk van dienst met onze expertise.

Onze mensen

Hoezeer het werk toch wel een soort van hobby is..  in de vrije uurtjes doen onze mensen ook nog wat anders. De monteurs kiezen na hun fysieke arbeid voor lichamelijke ontspanning. De mensen van kantoor gaan juist voor fysieke inspanning. Voor het gezonde evenwicht.

Marc is onze inspecteur. Ook een pietje precies op de golfbaan. ,,Even lekker 18 holes lopen.”

Dick, de man van de adviezen. Hij neemt evenzeer obstakels op de stormbaan. ,,En voluit gaan voor de voetbaltraining van de kids.”

Jan, op de baan als monteur. Verstaat z’n vak. Maar thuis heeft hond Bonkie ‘t voor het zeggen. ,,Die houdt me kort als het nodig is.”

Marcel gaat geen lastige klus uit de weg. Ook aan het aanrecht thuis toont hij z’n kunsten. ,,Kinderen zijn mijn meest kritische klanten.”

Wendy van de administratie. Ook op de mountainbike staat ze haar mannetje. ,,Het parkoers van Dorst vormt een stevige uitdaging.”

Yvonne, achter de schermen van de backoffice. Draait haar hand niet om voor 10 kilometer hardlopen. ,,Lekker het hoofd leeg maken.”

Mic, onze nieuwste aanwinst. Een ware toegangscontrole specialist die graag uw puzzel compleet maakt. Bij Mic openen deuren zich door een “wink of an eye”

Onze toekomst

We zijn geen groentjes in het vak. Maar wel pleitbezorgers van een groene toekomst. We voelen ons betrokken bij onze collega’s en klanten, maar ook bij de generaties na ons. De auto’s van onze adviseurs rijden al 100 % groen. We gaan ook voor een duurzame vervanging van onze bedrijfsbussen. Zodra het mogelijk is, laden we onze freesmachines ook op met zonne-energie…

Met veilige groet,

Inbraakproof.nl

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Van den Bogart
14/09/2021
10/10

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Opvallende sterke punten

Komen afspraken na en leveren goed werk af. Ook de werkplek wordt netjes achtergelaten nadat alles afgewerkt is.

J lakebrink
07/09/2021
8/10

Zeer goed Vriendelijke uitstraling en uitleg

Opvallende sterke punten

Heb eerste ontmoeting niet als opdringerig ervaren Duidelijke uitleg en afspraak Monteur erg vriendelijk, vakbekwaam en geduldig

Ab
04/09/2021
8/10

Geadviseerde werkzaamheden naar behoren uitgevoerd en netjes afgewerkt.

Opvallende sterke punten

Ook bij de benodigde aanpassingen had de monteur (jan) het materieel gelijk voorhanden voor montage. Verder duidelijke uitleg gekregen.

M.Jacobs
25/08/2021
10/10

Afspraak via internet gemaakt.

Opvallende sterke punten

Adviseur is aan huis gekomen en heeft alle sloten gecontroleerd en geadviseerd wat eventueel beter zou kunnen. Alles is prima geïnstalleerd.

Vd klundert
15/09/2021
8/10

Super! Jan was super vriendelijk en snel klaar!

Opvallende sterke punten

Erg netjes afgewerkt ook. Vriendelijkheid en deskundigheid monteur bij plaatsing

Karel Mathijssen
02/09/2021
8/10

Alles keurig in orde gemaakt

Opvallende sterke punten

Vakbekwame medewerkers

Advies / offerte aanvraag

9.1 beoordelingen
9.1/10

Wilt u een specifieke aanvraag doen voor een offerte. Dat kan, vul dan hieronder uw gegevens in en dan nemen we zsm contact met u op

    Wij helpen u verder

    Ik ben:

    Aanhef

    Hoe kunnen we u bereiken?

    (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)