0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Certificeren. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft zekerheid

Het Politiekeurmerk is uw ‘garantiebewijs’ voor beproefde bouwkundige inbraakpreventie.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Met PKVW risico drastisch omlaag

Inbrekers zijn snelle jongens. In 30 seconden staan ze binnen. Zonder Politiekeurmerk Veilig Wonen. Mét de officiële PKVW-stickers bij de voor- en achterdeur bedenken ze zich wel twee keer voordat ze bij u hun slag slaan. Uw huis voldoet dan namelijk aan een reeks eisen op het gebied van inbraakpreventie en (sociale) veiligheid. Zoals goedgekeurd hang- en sluitwerk, zicht op wie er bij de voordeur staat en goede buitenverlichting. Om uw woning volgens de officiële richtlijnen te beveiligen, is een inspectie door deskundigen nodig.

Wij helpen u aan het Politiekeurmerk.

Maak een vrijblijvende afspraak en wij stellen een advies op. Onze specialisten pakken vervolgens de zwakke plekken in uw huisbeveiliging aan. Zodra uw woning voldoet aan de eisen voor het Politiekeurmerk zorgen wij voor het certificaat. Inbraakproof.nl heeft al meer dan 10.000 panden geïnspecteerd en 6.000 woningen gecertificeerd.

 • Op afspraak checkt onze PKVW specialist uw woning
 • Verbeteringen (indien nodig) worden doorgevoerd
 • U ontvangt van ons het Politiekeurmerk Certificaat Veilige Woning

Vrijblijvende aanvraag

  Geef me advies:
  Ik ben:
  Mijn gegevens:
  Aanhef
  Naam*
  Woonplaats*
  E-mailadres
  Telefoonnummer*
  Opmerking
  (bv. tijdstip van terugbellen of advies over product…)

  PKVW en korting op inboedelverzekering

  Inbrekers zien weinig heil in een woning met goedgekeurde sloten, heldere verlichting en de bekende raamstickers. Dat weten inboedelverzekeraars ook. Daarom geven ze vaak premiekortingen  (link Inbraakchecker.nl?) tot 25 % bij woningen die zijn beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En wat te denken bij verkoop. Een Politiekeurmerk verhoogt de waarde van uw huis.

  Politiekeurmerk 10 jaar geldig

  Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is tien jaar geldig. Daarna is het nodig te bekijken of uw woning nog voldoende is beveiligd volgens de normen op dat moment. Want het blijft een akelig kat- en muisspel. Inbrekers worden steeds gewiekster. Maar daar staat tegenover dat ook de middelen om veilig te wonen, voortdurend worden doorontwikkeld. Inbraakproof.nl controleert de woning opnieuw, actualiseert zo nodig de beveiliging en geeft een nieuw certificaat af.

   

  Erkend PKVW beveiligingsbedrijf

  Een Politiekeurmerk-bedrijf moet voldoen aan zware kwaliteitseisen om te mogen adviseren en installeren volgens de regels van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor Bestaande Bouw (woning ouder dan twee jaar). Op Politiekeurmerk.nl/pkvw-bedrijven is daarover meer te lezen. De adviseur en monteurs van Inbraakproof.nl zijn gediplomeerd en houden hun kennis actueel met nascholingscursussen. Wij zijn hét aanspreekpunt voor beveiligingsmaatregelen in en rond uw woning.

  Kwaliteitscontrole

  Inbraakproof.nl is als erkend beveiligingsbedrijf aangesloten bij KIWA. Dat is een toonaangevende instelling voor inspecties op het gebied van inbraakbeveiliging en brandpreventie. Inbraakproof is sinds 2012 Politiekeurmerk-erkend. Onze medewerkers voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt ons Bedrijfscertificaat 2021 bekijken. 

  Ervaringen van onze klanten

  Ervaringen van onze klanten

  J.m Martha
  26/04/2021
  10/10

  In een woord gewoon GOED!!

  Opvallende sterke punten

  Zeer vriendelijk en net werkend personeel, na montage alles netjes achtergelaten!! Tevens goede uitleg over werking van sloten!!

  Douwe Van Den Berg
  30/04/2021
  10/10

  Perfect. Afspraken volledig nagekomen.

  Opvallende sterke punten

  Buitengewoon vriendelijke en deskundige monteur. Legt alles duidelijk uit.

  J Pruissen
  26/04/2021
  10/10

  Heel goed en duidelijk

  Opvallende sterke punten

  Netjes werken en schoon achter gelaten