0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Certificeren. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft zekerheid

Het Politiekeurmerk is uw ‘garantiebewijs’ voor beproefde bouwkundige inbraakpreventie.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Met PKVW risico drastisch omlaag

Inbrekers zijn snelle jongens. In 30 seconden staan ze binnen. Zonder Politiekeurmerk Veilig Wonen. Mét de officiële PKVW-stickers bij de voor- en achterdeur bedenken ze zich wel twee keer voordat ze bij u hun slag slaan. Uw huis voldoet dan namelijk aan een reeks eisen op het gebied van inbraakpreventie en (sociale) veiligheid.

Uw woning laten aanpassen. De inbraakkans is dan afgenomen met 95%.  Onder meer door goedgekeurd hang- en sluitwerk, zicht op wie er bij de voordeur staat en goede buitenverlichting. Om uw woning volgens de officiële richtlijnen te beveiligen, is wel een inspectie door deskundigen nodig.

Wij helpen u aan het Politiekeurmerk.

Maak een vrijblijvende afspraak en wij stellen een advies op. Onze specialisten pakken vervolgens de zwakke plekken in uw huisbeveiliging aan. Zodra uw woning voldoet aan de eisen voor het Politiekeurmerk zorgen wij voor het certificaat. Inbraakproof heeft al meer dan 10.000 panden geïnspecteerd en 6.000 woningen gecertificeerd.

 • Op afspraak checkt onze PKVW specialist uw woning
 • Verbeteringen (indien nodig) worden doorgevoerd
 • U ontvangt van ons het Politiekeurmerk Certificaat Veilige Woning

Vrijblijvende aanvraag

  Geef me advies:
  Ik ben:
  Mijn gegevens:
  Aanhef
  Naam*
  Woonplaats*
  E-mailadres
  Telefoonnummer*
  Opmerking
  (bv. tijdstip van terugbellen of advies over product…)

  PKVW en korting op inboedelverzekering

  Inbrekers zien weinig heil in een woning met goedgekeurde sloten, heldere verlichting en de bekende raamstickers. Dat weten inboedelverzekeraars ook. Daarom geven ze vaak premiekortingen tot 25 % bij woningen die zijn beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En wat te denken bij verkoop. Een Politiekeurmerk is een veilige gedachte voor de nieuwe bewoners.

  Politiekeurmerk 10 jaar geldig

  Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is tien jaar geldig. Daarna is het nodig te bekijken of uw woning nog voldoende is beveiligd volgens de normen op dat moment. Want het blijft een akelig kat- en muisspel. Inbrekers worden steeds gewiekster. Maar daar staat tegenover dat ook de middelen om veilig te wonen, voortdurend worden doorontwikkeld. Inbraakproof controleert de woning opnieuw, actualiseert zo nodig de beveiliging en geeft een nieuw certificaat af.

   

  Erkend PKVW beveiligingsbedrijf

  Een Politiekeurmerk-bedrijf moet voldoen aan zware kwaliteitseisen om te mogen adviseren en installeren volgens de regels van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor Bestaande Bouw (woning ouder dan twee jaar). De adviseur en monteurs van Inbraakproof zijn gediplomeerd en houden hun kennis actueel met nascholingscursussen. Wij zijn hét aanspreekpunt voor beveiligingsmaatregelen in en rond uw woning.

  Kwaliteitscontrole

  Inbraakproof is als erkend beveiligingsbedrijf aangesloten bij KIWA. Dat is een toonaangevende instelling voor inspecties op het gebied van inbraakbeveiliging en brandpreventie. Inbraakproof is sinds 2012 Politiekeurmerk-erkend. Onze medewerkers voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt ons Bedrijfscertificaat 2021 bekijken. 

  Ervaringen van onze klanten

  Ervaringen van onze klanten

  Fashion Friends bv
  09/12/2021
  10/10

  Wij zijn heel tevreden met de montage en de tips

  Opvallende sterke punten

  Opvallende sterke punten zijn de tips om deuren altijd op slot te doen

  J. Allen
  02/12/2021
  10/10

  Alles OK

  Opvallende sterke punten

  Deskundige en vriendelijke montage en afwerking. Geen vebeterpunten te bekennen

  Angelique
  24/11/2021
  8/10

  Ze hebben kennis van zaken

  Opvallende sterke punten

  Een prettige omgang en er wordt netjes gewerkt.

  Camiel van Beek
  11/11/2021
  10/10

  Een goed en deskundig bedrijf

  Opvallende sterke punten

  We kregen een goed en deskundig advies. Bij de oplevering een duidelijke uitleg gekregen. de gemaakte afspraken werden nagekomen.

  D. Jaspers
  09/11/2021
  10/10

  Erg tevreden en netjes gewerkt

  Opvallende sterke punten

  Alles gewoon heel goed gedaan door de heer Jan Boogerd! Er valt niet veel te verbeteren, want alles was helemaal in orde

  Danny Siebelink
  08/11/2021
  10/10

  1 woord: geweldig!

  Opvallende sterke punten

  Ze denken van begin tot eind mee, komen stipt op tijd en zijn ten alle tijden erg vriendelijk. Tevens vindt er bij montage constant overleg plaats en leggen ze indien gewenst alles van a tot z uit. Helemaal tevreden!