0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Controleren. Volledig in control over bezoekers en indringers

Digitale toegang, een nieuw tijdperk in bedrijfsbeveiliging. U weet wie er bij u over de (werk)vloer komt.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Toegangscontrole. Speerpunt in bedrijfsbeveiliging.

Bedrijfsbeveiliging gaat veel verder dan inbraakpreventie. U wilt altijd weten wie er in het pand is. Of het nu een accountantskantoor betreft, een  expeditiebedrijf of een laboratorium. Immers, de veiligheid van uw werknemers staat voorop. Voor het geval van indringers, maar ook bij een onverhoopte calamiteit. Mogelijk is ook het productieproces in uw onderneming erg kwetsbaar. Wellicht zijn uw activiteiten onderwerp van maatschappelijke discussie (denk aan potentiële probleemveroorzakers). Of werkt u met geclassificeerde informatie.

Bedrijfsbeveiliging begint en eindigt letterlijk met controle aan de deur. Bij binnenkomst en vertrek. Inbraakproof.nl heeft voor ieder object een innovatieve, digitale oplossing; kantoren, productiehallen, showrooms, magazijnen of opslaglocaties. Elektronische beveiliging van bedrijfspanden is een vak apart. Ons vak.

Gratis adviesgesprek

‘Smart’ toegangsbeheer

Nog steeds worden veel gebouwen afgesloten met sleutels. Deuren zijn daardoor vaak de hele dag ontgrendeld. Als ondernemer loopt u daarmee een fors risico dat onbekenden insluipen en onbevoegd ruimtes betreden. Slimme, digitaal te bedienen cilindersloten, zoals de DOM Tapkey Pro, de DOM EniQ Pro zijn perfect voor het midden- en kleinbedrijf. Toegangsrechten zijn eenvoudig toe te kennen en te wissen. Het De PaxLock Pro-slot kan zowel offline worden gebruikt als online in het Net2 toegangscontrolesysteem van Paxton.

Voor kantoren en grote bedrijfspanden adviseert Inbraakproof.nl een combinatie van toegangscontrole en video management. Medewerkers krijgen toegang met een pasje, tag, pincode of via hun smartphone. U bepaalt voor welke ruimtes of tijdvakken die autorisaties gelden. Ze zijn ook weer met één handeling te blokkeren. U ziet meteen wanneer iemand toegang krijgt of geweigerd wordt. Het Paxton10-systeem biedt één webbased oplossing. Dat is ‘next generation’ toegangscontrole. Professionaliteit voor een professionele omgeving.

Met digitale toegang volledig ‘in control’

Toegangscontrole is onontbeerlijk in een modern bedrijf. Als ondernemer wilt u op een eenvoudige manier kunnen beheren wie er wanneer uw bedrijf binnen mag. Dat kan met slimme, programmeerbare sloten. Elektronische toegang is ook erg handig voor uw personeel. Een digitale stap verder is een toegangscontrolesysteem in combinatie met videomanagement. U ziet wie toegang krijgt en geweigerd wordt. Veilig, flexibel, kostenbesparend. U bent volledig ‘in control’.

Paxton pro

Kwestie van vertrouwen

 • Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is.  Onze kwaliteitsnorm voor alarmsystemen (BORG-E) garandeert dat u verzekerd kunt zijn van een eerlijk advies en een transparante offerte.
 • U kunt vertrouwen op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof.nl. En behalve voor uw veiligheid hebben we ook oog voor uw budget!

 • Bel ons voor advies op 0800-0084

Pro’s van elektronisch toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole biedt legio voordelen:

 • Eenvoudig en flexibel beheer van toegangsrechten
 • Toegang onmiddellijk te blokkeren
 • Gebruiksgemak voor medewerkers en bezoekers
 • Bij verlies geen vervanging van dure cilinders nodig
 • Minder kans op interne fraude

Digitaal met SKG***-kwaliteit

Elektronische sloten als de DOM Tapkey Pro, de DOM EniQ Pro en de PaxLock Pro, bieden optimale veiligheid en flexibiliteit. U verleent toegang tot gecontroleerde deuren met pasjes, tags of een digitale code. U activeert en deactiveert autorisaties heel eenvoudig. Voordelen van digitale slotoplossingen:

 • Snel te installeren. niet boren, geen kabels
 • Eenvoudig programmeren en wissen van toegangsrechten
 • Hoogste graad (SKG***) van  beveiliging

Alles-in-1 toegangscontrole

Toegangscontrole en video management gecombineerd in één oplossing, zoals het Paxton10 systeem, is het neusje van de zalm. Eén systeem, één app en één keer een gebruiker aanmaken die kan inloggen. U kunt specifieke toegangsrechten toekennen voor bepaalde ruimtes en volgens tijdschema’s. Videoweergave van wie er binnenkomt of de toegang wordt geweigerd. Beheer diverse locaties vanuit één plek. En:   

 • Automatisch aanwezigheidsrapport bij bijvoorbeeld een brandalarm
 • Integratie met andere systemen zoals inbraak- en brandalarm  

Inbraakproof.nl op de voorste rij

Technologisch vernieuwingen gaan snel in de beveiligingswereld. Inbraakproof.nl volgt alle innovaties op de voet. Elektronische beveiliging en digitale toegangscontrole behoren tot onze sterkste competenties. Als ondernemer heeft u meer dan genoeg om handen. Laat ons werken aan uw veiligheid. Zodat u daar in elk geval niet mee bezig hoeft te zijn.

Effectieve toegangscontrole in onze webshop

Het installeren van een geïntegreerd systeem van toegangscontrole met videomanagement kunt u eventueel zelf, maar het is bepaald geen klusje voor ‘tussen de bedrijven door’. Daar komt meestal de vakkundigheid van  Inbraakproof.nl aan te pas. Het vervangen van mechanische cilinders door slimme digitale sloten is betrekkelijk eenvoudig. Zulke ‘smart’ sloten verschaffen toegang met een pasje, code, tag of smartphone. Ons assortiment vindt u in de webshop. En…daar heeft u altijd ongecontroleerde toegang.

 

Goede sloten openen de deur naar extra veiligheid

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

We werken ‘smart’ en snel

Bij Inbraakproof.nl werken we graag ‘smart’ en snel. Meteen na uw aanvraag heeft uw veiligheid onze aandacht. Ons streven is om binnen een half uur te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En uiterlijk de volgende dag op uw e-mail. We maken binnen twee weken een afspraak. Om u vervolgens binnen 24 uur een uitgewerkte offerte aan te bieden. De vlotste weg naar veiligheid: Vul het formulier in.

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie