0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Observeren. Effectieve camerabewaking voor uw gebouw

Zicht op uw zaak. Met de juiste camerasystemen hebt u ogen op plekken waar u niet bent.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Waakzaam, 24 uur per dag

Camera’s onderdeel beveiligingsplan

Onze projecteringsdeskundigen zijn specialisten met kennis van camera’s, monitors. Maar ook van transmissie, bewerking en opslag van video. Zij ontwerpen plannen, zodat u beeld krijgt van superieure kwaliteit. Bij nacht en ontij. En u kunt u overal meekijken. Opdat u met een gerust hart naar huis kunt.

Zo verliezen wij indringers nooit uit het oog!

Nieuwe innovaties

Een van de nieuwste innovaties is de Acusense technologie van Hikvision. Dit zijn Full HD IP camera’s die haarscherpe beelden opleveren. De camera’s maken gebruik van de Deep Learning technologie. Hiermee wordt er onderscheid gemaakt tussen mensen, voertuigen en andere bewegende doelen.

Kwestie van vertrouwen

 • Het aanbod van beveiligingscamera’s is groot. Waar moet u op letten? Welke keuze moet u maken? Een goed camerasysteem levert altijd en bij iedere lichtinval helder en scherp beeld. Is niet gevoelig voor (internet-)storingen en moeilijk te saboteren. Dat vergt de kennis van een expert.
 • Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is. Onze kwaliteitsnorm voor alarmsystemen (BORG-E) garandeert dat u verzekerd kunt zijn van een eerlijk advies en een transparante offerte.
 • U kunt daarna vertrouwen op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof. En behalve voor uw veiligheid hebben we ook oog voor uw budget!

 • Bel ons voor advies op 0800-0084

Onze keuze voor kwaliteit

Hikvision’s Building Solution en Paxton 10 Pro bieden een range aan componenten voor videobewaking, alarmering en toegangscontrole. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden passen wij unieke combinaties van beide systemen en hun functionaliteiten toe. Daarmee voorziet ons aanbod in algemene beveiliging alsook in een behoefte aan geavanceerde, intelligente functies.

Camerasystemen krijgen, naast toezicht in en rond  gebouwen en de openbare ruimte, steeds bredere toepassingen. Denk maar aan:

 • Regelen van verkeerssituaties, zoals bij files.
 • Crowd control, bijvoorbeeld tijdens evenementen.
 • Het bedienen van bruggen op afstand.
 • Toegangscontrole op parkeerplaatsen en treinstations.
 • Toezicht houden op bedrijfsprocessen.
 • Het bewaken van patiënten in ziekenhuizen.

Security management

Bedrijven kiezen steeds meer voor modulair opgebouwde beheerssystemen om de totale beveiliging, veiligheid en het comfort van hun medewerkers te regelen. ‘Security management’ heeft de toekomst.  Zo’n systeem koppelt, stuurt en regelt alle systemen die met beveiliging en veiligheid te maken hebben. De afzonderlijke systemen (bijvoorbeeld brandmelding) blijven autonoom en kunnen elkaar dus ook niet beïnvloeden.

Privacy en wetgeving

Los van de kwaliteit, is het bepaald niet onbelangrijk voor u om te weten dat Inbraakproof als erkend beveiligingsbedrijf rekening houdt met de regels die voortvloeien uit de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Want behalve ongewenste personen heeft u liever ook geen inspecteur aan uw deur.

Camera’s en recorders in onze winkel

De camera’s die u in de bouwmarkt kunt kopen zijn onvergelijkbaar met de camerasystemen die wij leveren. Bovendien kunt u rekenen op onze service.

Onze experts leveren de installatie gebruiksklaar op. Wilt u een oplossing bekijken of eventueel zelf (geheel of gedeeltelijk) installeren? Bestel dan gerust online.

Goede camera's verruimen de blik op veiligheid

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Elektronische beveiliging vergt deskundig inzicht in de mogelijkheden. U kunt ons altijd om advies vragen door het formulier in te vullen of te bellen met 0800-0084.

Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)