0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Observeren. Effectieve camerabewaking voor uw gebouw

Zicht op uw zaak. Met de juiste camerasystemen hebt u ogen op plekken waar u niet bent.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Waakzaam, 24 uur per dag

Gratis adviesgesprek

Camera’s onderdeel beveiligingsplan

Camerasystemen worden ook wel CCTV genoemd: Closed Circuit Television. Alleen mensen die zijn aangesloten kunnen zien wat er gebeurt. Onze camerasystemen maken vast deel uit van beveiligingsplannen. Door middel van geluids-, thermische (warmte)- of bewegingsdetectie worden indringers gesignaleerd en “verraden”.

PTZ-camera’s zijn op afstand bestuurbaar.  Zo kan een inbreker letterlijk op de voet worden gevolgd. Onze video-systemen zijn modulair uit te bouwen tot een compleet bewakings- en alarmsysteem voor een optimale, geïntegreerde beveiliging van uw bedrijf.

Wij verliezen indringers nooit uit het oog!

Oog voor uw veiligheid

Het aanbod van beveiligingscamera’s is groot. Waar moet u op letten? Welke keuze moet u maken? Een goed camerasysteem levert altijd en bij iedere lichtinval helder en scherp beeld. Is niet gevoelig voor (internet-)storingen en moeilijk te saboteren. Dat vergt de kennis van een expert. Wij van Inbraakproof.nl zijn u met onze expertise graag van dienst.

De nieuwste bewakingstechnologie

Kwestie van vertrouwen

 • Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is.  Onze kwaliteitsnorm voor alarmsystemen (BORG-E) garandeert dat u verzekerd kunt zijn van een eerlijk advies en een transparante offerte.
 • U kunt vertrouwen op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof.nl. En behalve voor uw veiligheid hebben we ook oog voor uw budget!

 • Bel ons voor advies op 0800-0084

IP techniek als nieuwe basis

Het Internet Protocol (IP) is de internationale standaard voor digitale communicatie over het internet , maar ook in stand-alone netwerken. De mogelijkheden ervan hebben een enorme omwenteling teweeggebracht in de beveiliging. Deze techniek maakt het mogelijk real-time data van camera’s te ontvangen, camera’s te besturen en op afstand centrales uit te lezen en te programmeren. Kennis van IP-technologie is essentieel voor een beveiligingsbedrijf als Inbraakproof.nl.

Onze keuze voor kwaliteit

Hikvision’s Building Solution en Paxton 10 Pro bieden een range aan componenten voor videobewaking, alarmering en toegangscontrole. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden passen wij unieke combinaties van beide systemen en hun functionaliteiten toe. Daarmee voorziet ons aanbod in algemene beveiliging alsook in een behoefte aan geavanceerde, intelligente functies. Camerasystemen krijgen, naast toezicht in en rond  gebouwen en de openbare ruimte, steeds bredere toepassingen. Denk maar aan:

 • Regelen van verkeerssituaties, zoals bij files.
 • Crowd control, bijvoorbeeld tijdens evenementen
 • Het bedienen van bruggen op afstand.
 • Toegangscontrole op parkeerplaatsen en treinstations.
 • Toezicht houden op bedrijfsprocessen.
 • Het bewaken van patiënten in ziekenhuizen.

 

Security management

Bedrijven kiezen steeds meer voor modulair opgebouwde beheerssystemen om de totale beveiliging, veiligheid en het comfort van hun medewerkers te regelen. ‘Security management’ heeft de toekomst.  Zo’n systeem koppelt, stuurt en regelt alle systemen die met beveiliging en veiligheid te maken hebben. De afzonderlijke systemen (bijvoorbeeld brandmelding) blijven autonoom en kunnen elkaar dus ook niet beïnvloeden.

Privacy en wetgeving

Iedereen kan een camera uit de bouwmarkt ophangen. En zijn er ook zat cowboys die met graagte ‘eventjes’ voor u camera’s monteren. Maar, los van de kwaliteit, is het bepaald niet onbelangrijk voor u om te weten dat Inbraakproof.nl als erkend beveiligingsbedrijf rekening houdt met de regels die voortvloeien uit de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Want behalve ongewenste personen heeft u liever ook geen inspecteur van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) aan uw deur.

Bent u ZZP’er?/ Kleine ondernemer? / Installateur? Wij leveren ook..

De camera’s die u in de bouwmarkt kunt kopen zijn onvergelijkbaar met de camerasystemen die wij leveren. Inbraakproof.nl staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en ook nog eens betaalbaar. Bovendien kunt u rekenen op onze service.

 

Goede camera's verruimen de blik op veiligheid

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Elektronische beveiliging vergt deskundig inzicht in de mogelijkheden. U kunt Inbraakproof.nl altijd om advies vragen. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw aanvraag. Ons streven is om uiterlijk de volgende dag te reageren op uw e-mail. Sneller? Bel of app ons dan. We maken binnen 14 dagen een afspraak. Daarna heeft u binnen 24 uur een offerte. Vul het formulier in als eerste stap.

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie