0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Controleren. Met simpele en effectieve toegangscontrole.

Deur veilig openen? Intercomsystemen en slimme sloten houden gespuis buiten uw huis.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Veiligheid + gemak = ‘Smart living….’

De koerier met een pakje voor de buren. De collectant, huishoudhulp en wijkverpleging. Het is druk aan de voordeur tegenwoordig. Helaas staan er niet altijd mensen met de beste bedoelingen. De politie waarschuwt voor figuren die met gewiekste babbeltrucs binnen willen dringen. Daarom is het zo belangrijk dat u onbelemmerd zicht hebt op degene voor de voordeur. Het is één van de vereisten voor het Politiekeurmerk.

Met het Hikvision intercom-systeem van Inbraakproof.nl kunt u altijd en overal zien wie er staat en communiceren met de persoon die aanbelt. Ingesproken boodschappen en videobeelden kunt u ook achteraf beluisteren en bekijken. Daarnaast leveren en installeren wij slimme sloten die u met uw smartphone, tag of code kunt bedienen. Jawel, beveiliging kan ook nog eens heel comfortabel zijn. Lees verder en wen maar alvast aan het begrip ‘smart living’.

Gratis adviesgesprek

Slimme sloten zonder sleutels

Dat veiligheid en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan, bewijzen de nieuwe generaties sleutelloze sloten van Inbraakproof.nl. Zoals het elektronische DOM Tapkey slot, dat u bedient met uw smartphone of een lichtgewicht ‘tag’. Een andere superfijne oplossing is het slimme slot  Yale Linus dat over het bestaande slot wordt geplaatst. Ook dit slot is altijd en overal te vergrendelen en te ontgrendelen met uw smartphone.

Bovendien bieden deze sloten meteen toegangscontrole. Want u kunt uitlezen wie er wanneer binnen is geweest. En nog zo’n gemak van zowel de DOM Tapkey als de Yale Linus: Als een van de gezinsleden z’n sleutels kwijt is, behoeven niet meer alle cilinders te worden vervangen. Het deactiveren van de Tapkey of het opnieuw coderen van de Yale is voldoende. Beide sloten lenen zich ook perfect voor garagebeveiliging.

De afgelopen jaren is Inbraakproof.nl uitgegroeid van specialist op het gebied van mechanische sloten tot dé expert in elektronische toegang. Want: Een slimme monteur is op zijn toekomst voorbereid.

DOM Tapkey

Geselecteerde intercomsystemen en ‘smart’ sloten in onze webshop

De meeste mensen kiezen ervoor om de intercomsystemen en slimme sloten in ons pakket te laten installeren door een van onze vakmensen. Maar als u handig bent en beschikt over enig technisch inzicht kunt u zich uiteraard ook zelf aan de klus wagen. Dan begint de beveiliging van uw woonhuis met een bezoek aan ons webshop. Dat is de enige plek die wij niet hebben voorzien van sloten.

 

Een goed slot opent de deur naar veiligheid

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

We zijn ‘smart’, slim en snel

Bij Inbraakproof.nl houden we van slim en ‘smart’, maar ook van snel. Meteen na uw aanvraag heeft uw veiligheid onze aandacht. Wij gaan ervoor om binnen een 15 minuten te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En dezelfde dag op uw e-mail. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel.

De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in of bel ons.

 

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Digitale toegangscontrole geen toekomstdroom meer

  Intercomsystemen waarmee u altijd en overal kunt zien wie er aanbelt. U kunt praten met de degene die op de stoep staat. Naderhand ingesproken boodschappen beluisteren of de (video-)beelden bekijken. De slimme sloten van de vermaarde slotenmakers Yale en DOM kunt u via uw smartphone vergrendelen en ontgrendelen. Zo kunt u familie, buren en vrienden vanaf iedere plek waar u zich bevindt binnenlaten. Ooit waren dat toekomstdromen in de wondere wereld van het Huis van de Toekomst. Maar wij schrijven anno nu. Be smart. Het aanbrengen van innovatieve toegangscontrole maakt het leven nog veiliger én makkelijker.

  Laatste innovaties in beveiliging

  Bij Inbraakproof.nl ontwikkelen wij ons voortdurend in de snel bewegende beveiligingsbranche. We zorgen ervoor altijd op de hoogte te zijn van de laatste innovaties op ons vakgebied. Onze monteurs mag je inmiddels gerust ‘nerds’ noemen op het gebied van digitale beveiligingstechniek. Al spreken ze nog gelukkig wel steeds begrijpelijke, gewone mensentaal. Wel zo prettig als ze u de werking van de, overigens erg gebruiksvriendelijke, apparatuur gaan uitleggen.

  Ook ‘s nacht een helder beeld

  U wilt zien wie er bij u aanbelt. Overdag, maar laten we eerlijk zijn, vooral in het duister wenst u een scherp beeld te hebben van degene die bij u voor de deur staat. De Hikvision Intercom-serie levert haarscherpe, live beelden in kleur. U ziet de bezoeker op een 7- of 10- inch touchscreen en op uw smartphone. Via de tweeweg audio-verbinding kunt u met hem of haar spreken. U kunt de oproepen ook op een later tijdstip beluisteren en de beelden bekijken. De specialisten van Inbaakproof.nl laten het systeem geheel aansluiten op uw wensen. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid om vanaf iedere plek de voordeur te openen. Of door het integreren van camera- en alarmsystemen. De toergang tot onbezorgd woongenot.

  Veilig van hier tot Tokio

  Het slimme deurslot van Yale is ontworpen om veilig en comfortabel te genieten van uw huis. Het uiterst betrouwbare slot Linus, genoemd naar de oprichter van de bekende slotenfabriek, geeft u volledige controle over de toegang van uw woning. Het wordt over de bestaande cilinder geplaatst  aan de binnenkant van de deur. Dus het aanzicht van uw voordeur blijft ongewijzigd. Wel zo veilig en zo fraai, zeker bij klassieke en monumentale woningen. In combinatie met de Connect Bridge en de Access app van Yale kunt u – onder meer – te allen tijde en overal vandaan met uw smartphone de voordeur opendoen en sluiten. Super handig als u een bekende wilt binnenlaten. Iemand van de familie, een goede vriendin of de buurman die zo vriendelijk is de post uit de brievenbus te halen tijdens uw verblijf in Tokio.

  Smartphone als sleutel

  De elektronische  DOM Tapkey is het paradepaardje in het aanbod van Inbraakproof.nl. Het is een digitale knopcilinder die u heel eenvoudig bedient met de Tapkey app op uw smartphone of met een lichtgewicht  ‘tag’. Als uw zoon tijdens het voetballen of dochterlief na het shoppen de tag verliest is er geen man overboord. U behoeft niet, zoals voorheen, alle cilinders te vervangen. Simpelweg de toegangsrechten verwijderen, nieuwe autorisaties toekennen uitgeven en het leed is geleden. DOM staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun producten en het hoge niveau van beveiliging. De sterke versleuteling va de digitale sloten geeft hackers geen kans.