0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Observeren. Camera’s met oog voor uw veiligheid

Een goed camerasysteem levert een perfect beeld. Is ongevoelig voor storingen en moeilijk te saboteren.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Bewaakt uw huis, 24 /7

Camera’s hebben nooit een moment van onoplettendheid. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week waakzaam. Onze videosystemen leveren bij daglicht en in het donker beeld van superieure kwaliteit. Zo houdt u permanent in de gaten wat zich afspeelt buiten uw blikveld.

Op uw smartphone, tablet of op een monitor ziet u wat er in uw woning of in de omgeving gebeurt. Op elk moment en vanaf iedere plek op de wereld. De vastgelegde beelden kunnen zo nodig dienen als bewijsmateriaal. Inbraakproof.nl levert innovatieve observatiesystemen, maar ze zijn eenvoudig te bedienen. Superslim in techniek, simpel in gebruik.

Gratis adviesgesprek

Modulaire camerasystemen

De camerasystemen van Inbraakproof.nl zijn modulair aan te passen aan iedere situatie. Door middel van geluids-, warmte- of bewegingsdetectie worden indringers gesignaleerd. Daarbij kan het gaan om een poging tot inbraak, maar ook om vandalisme, intimidatie of stalking. U krijgt direct een melding op uw smartphone, tablet of monitor. Doormelding naar een alarmcentrale is mogelijk. Daar beoordelen ze of er echt iets aan de knikker is.

Inbaakproof.nl is BORG-E (Elektronisch) gecertificeerd. Dat houdt in dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De systemen die wij leveren zijn modulair uit te bouwen tot een optimale, geïntegreerde beveiliging van iedere woonsituatie. Camera’s zijn ook nog eens een afschrikmiddel voor duistere figuren. Want die gasten blijven liever buiten beeld.

De nieuwste bewakingstechnologie

Geselecteerde camerabeveiliging in onze webshop

De camera’s die u in de bouwmarkt kunt kopen zijn onvergelijkbaar met de camerasystemen die wij leveren. Inbraakproof.nl staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en ook nog eens betaalbaar. Bovendien kunt u rekenen op onze service. U kunt kiezen voor een professionele en kant-en-klare installatie door een van onze monteurs. Mocht u zelf aan de slag willen, bezoek dan onze webshop.

 

Goede camera's, met het oog op veiligheid

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Elektronische beveiliging vergt deskundig inzicht in de mogelijkheden. U kunt Inbraakproof.nl altijd om advies vragen. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw veiligheid.  Dat begint meteen bij uw aanvraag.  Wij gaan ervoor om binnen een 15 minuten te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En dezelfde dag op uw e-mail. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel. De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in of bel ons.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Wie niet weg is, is gezien

  Het aanbod van beveiligingscamera’s is erg groot. Waar moet u op letten? Welke keuze moet u maken? Een goed camerasysteem levert altijd en bij iedere lichtinval helder en scherp beeld. Is niet gevoelig voor (internet-)storingen en moeilijk te saboteren. Dat vergt de kennis van een expert. Bij Inbraakproof.nl doen we waar we goed in zijn.

  Videobewaking

  • Het klinkt misschien naïef. Maar ook voor onze intelligente observatiesystemen geldt de wijsheid van een ouderwets kinderspelletjes: Wie niet weg is, is gezien. Met videobewaking in of aan uw huis of garage ziet u altijd en overal of er iemand rondwaart met kwaad in de zin.
  • De beelden worden vastgelegd. Ze kunnen van pas komen als bewijsmateriaal.

  Adequaat én betaalbaar camerasysteem

  • Wat is het beste camerasysteem? Die vraag is eigenlijk eenvoudig te beantwoorden: De juiste componenten op de juiste plek. Dat houdt de toepassing adequaat én betaalbaar.
  • Een professionele leverancier en installateur gaat niet uit van wat technisch allemaal mogelijk is, maar streeft naar wat optimaal haalbaar is binnen uw budget. Camerabeveiliging is niet meer alleen weggelegd voor welgestelden in luxueuze villa’s.

  Installatie camera of netwerk

  • Bij een gewoon woonhuis kan de installatie van één camera al voldoende bijdragen aan een extra stukje beveiliging. Bijzondere objecten met een hoog risicogehalte vergen vaak meerdere camera’s in een geïntegreerd netwerk.
  • Wij denken graag met u mee. Of beter nog, we bieden graag de oplossingen die het beste passen bij uw behoefte aan veiligheid.

  Kwestie van vertrouwen

  • Als gerenommeerd inbraak beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is. Onze certificering voor alarmsystemen (BORG-E) staat ervoor garant dat u verzekerd kunt zijn van een eerlijk advies en een transparante offerte.
  • U kunt vertrouwen op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof.nl. Met onze camerasystemen hebben we oog voor uw veiligheid.