0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home  ›  Installatie

Driepuntssluiting of installatie alarm? Veilig met vakmanschap

Inbraakproof.nl doet het allemaal. En altijd met meesterschap.

Direct een offerte
Direct een offerte

Meerpuntssluiting? Multipoints? Onze dagelijkse business.

Sloten zijn er in vele soorten en maten, en bestaan al sinds het oude Egypte. Zo lang draaien wij nog niet mee.. Maar wel lang genoeg om alle finesses van het vak te kennen. Een driepuntssluiting monteren bijvoorbeeld is een precieze klus. En dat geldt ook voor andere meerpuntssluitingen. Het vergt ervaring om de inkepingen voor het slot in een deur te frezen. Dat kunt u het beste overlaten aan de vakman.

De afgelopen tien jaar heeft Inbraakproof ruim 6.000 woningen en bedrijven voorzien van sloten met een SKG-keurmerk, wat betekent dat ze kwalitatief hoogwaardig zijn. Onze gediplomeerde monteurs zijn bedreven slotenmakers. ‘Onmogelijk’ komt in hun toolbox niet voor. Ze staan voor kwaliteit. Per slot van rekening.

PKVW & BORG-B. Om op te bouwen

De juiste bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat inbrekers uw pand laten voor wat het is. En áls ze een poging wagen, duurt het veel langer voordat deze ongewenste lieden binnen staan. Vertragen is het devies bij inbraakpreventie.

BORG-B is de kwaliteitsnorm voor bouwkundige maatregelen (sloten op deuren en ramen, inbraakwerend glas etc.). Inbraakproof brengt hang- en sluitwerk altijd aan volgens deze eisen. Bovendien combineren we de beste beveiliging met optimaal gebruiksgemak. Voor onze monteurs een keiharde leidraad. Voor u een zekerheid om op te bouwen.

Ook voor uw toegangscontrole, alarm en camera-installaties

Gelegenheidsdieven, ‘professionele inbrekers’, oplichters met babbeltrucs en overvallers. Voor sommige criminelen en bepaalde situaties zijn bouwkundige maatregelen niet afdoende. Elektronische beveiliging biedt dan alle denkbare oplossingen. Inbraakproof is niet alleen slotenmaker van huis uit, maar is ook specialist in  intercom-installaties en systemen voor alarmering, cameratoezicht en toegangscontrole.

Onze installateurs staan technisch en digitaal hun mannetje. De unieke combinatie van erkend slotenmaker en technisch beveiligingsbedrijf geeft ons een onderscheidende positie in de markt. Installeren mét erkenning. En zónder bla bla.

BORG-E. Elektronische zekerheid

Met elektronische beveiliging worden indringers al tijdens hun inbraakpoging gedetecteerd. Bouwkundige en elektronische beveiliging moeten naadloos op elkaar aansluiten om inbrekers te vertragen en tijdig te signaleren.

Elektronische beveiliging biedt een extra stuk ‘borging’. Dat is bij sommige objecten onvermijdelijk en wordt dan ook verlangd door verzekeraars. Daarom worden er hoge normen aan gesteld. Die zijn vastgelegd in de zogenoemde BORG-E eisen. Wij installeren conform die richtlijnen, inclusief opleveringsbewijs. Zodat u weet dat uw pand inbraakproof is.

Gratis adviesgesprek ->

Specialist in bouwkundige én elektronische maatregelen

Wilt u een specieke aanvraag doen voor een offerte. Dat kan, vul dan hieronder uw gegevens in en dan nemen we zsm contact met u op.

    Wij helpen u verder

    Ik ben:

    Aanhef

    Hoe kunnen we u bereiken?

    (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)