0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home  ›  Veilig bedrijf

Een veilig bedrijf. Zaak van vertrouwen

Ondernemen doe je met hart en ziel. Een inbraak hakt erin. Maak van beveiliging geen sluitpost.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Laat bedrijfsbeveiliging onze zorg zijn

Een ondernemer weet van aanpakken. Producten of diensten ontwikkelen, nieuwe afzetmarkten aanboren, kansen pakken. Het laatste waar u mee bezig wilt zijn, is ongenood bezoek.

Helaas worden veel ondernemers geconfronteerd met professionele inbrekers. Figuren die níet hard voor hun geld willen werken en uw bedrijfsproces willen verstoren. U blijft zitten met de stress, sores en (financiële) schade. En dat is het laatste waar u mee bezig wilt zijn.

Inbraakproof.nl is leverancier en erkend installateur van goedgekeurd hang – en sluitwerk, camerabewaking, alarmsystemen en toegangscontrole.

Alles in één hand:

Inbraakpreventie..speel op zeker

Inbraakpreventie is geen kansspel, geen gokje. Daarvoor zijn de risico’s te groot. Speel op zeker. Verzekeraars hanteren de Verbeterde Risico Klassen Indeling (VRKI) 2.0. De risicoklasse van uw bedrijf , hangt af van de aantrekkelijkheid (attractiviteit) van de aanwezige goederen en inventaris. Voorbeeld: Randapparatuur, zoals printers en scanners, valt onder de categorie Laag. Maar laptops, notebooks en tablets hebben een Zeer Hoog diefstal risico.

Maatregelen worden toegesneden op de specifieke eisen van bedrijfsonderdelen. Inbraakproof.nl weet hoe. En weten zelf wat ondernemen is.
Laat daarom de beveiliging van uw bedrijf onze zorg zijn.

Kwestie van vertrouwen

 • Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is.  Onze kwaliteitsnorm voor bouwkundig (BORG-B) en alarmsystemen (BORG-E) garandeert dat u verzekerd kunt zijn van een eerlijk advies en een transparante offerte.
 • U kunt vertrouwen op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof.nl. En behalve voor uw veiligheid hebben we ook oog voor uw budget!
 • Bel ons voor advies op 0800-0084

Bekijk een selectie van onze producten

Bouwkundige inbraakbeveiliging

Solide sloten op deuren, ramen en lichtkoepels vormen de eerste barrière voor een inbreker.  Inbraakproof.nl werkt uitsluitend met materialen, die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie.

Onze vakmensen voorzien uw bedrijfspand, kantoor, winkel of opslagterrein van het juiste hang- en sluitwerk . Maar u kunt ook zelf aan de slag. Anders dan een goed beveiligd bedrijf is onze webshop dag en nacht toegankelijk.

 

Elektronische inbraakbeveiliging

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige maatregelen.  Camera- en detectiesystemen zorgen ervoor dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, zicht hebt op wat er in en rondom uw bedrijf gebeurt.  Onze intercomsystemen leveren u beeld van en communicatie met bezoekers.

Elektronische toegangscontrole geeft u de volledige controle over wie wanneer binnen mag. De experts van Inbraakproof.nl leveren de installaties gebruiksklaar op. Bekijk een selectie van onze producten.

Uw veiligheid is onze business.

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

,,It’s none of your business.” Dat geldt beslist voor uw bedrijfsvoering, die laten we uiteraard volledig aan u. Maar met de beveiliging van uw bedrijf bemoeien we ons graag. Niet alleen omdat het onze business is. Het is ook onze passie. Omdat we weten hoe het voelt om ondernemer te zijn.

Laat de zorg voor de beveiliging van uw bedrijf met een gerust hart aan ons over. Aan u de eerste stap: De aanvraag voor een adviesgesprek. Daarna gaan we meteen aan de slag . Wij gaan ervoor om binnen een 15 minuten te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En dezelfde dag op uw e-mail. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel.

De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in of bel ons.

 

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Geen kruimeldieven

  Volgens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) krijgt ruim 40% van de ondernemers te maken met inbraak.  Want elke dag opnieuw zijn ruim 40 ondernemers het slachtoffer van diefstal en inbraak. Lieden die een bedrijf als doelwit kiezen, zijn doorgaans geen kruimeldieven. De ‘professionals’ weten dat ze bij bedrijfspanden, kantoren en winkels sneller voor verrassingen komen te staan. Daarom bereiden ze hun ‘zaakjes’ goed voor. Ze weten waar en wanneer ze moeten toeslaan. En bedienen zich vaak van zwaar gereedschap.

  Bedrijfsbeveiliging is geen bingo

  Een ondernemer weet van aanpakken. Producten of diensten ontwikkelen, nieuwe afzetmarkten aanboren, kansen pakken. Het laatste waar u mee bezig wilt zijn, is ongenood bezoek.
  Daartegen brengen de experts van Inbraakproof.nl hun professionaliteit in de strijd.

  Inbreker man van de klok

  Degene die uw bedrijf wil binnendringen weet meer dan u denkt. Hij heeft uw pand al een tijd geobserveerd. De ervaren inbreker is een man van de klok. Hij kent de openingstijden en eventuele beveiligingsrondes. Hij weet waar het personeel in- en uitgaat. En hij heeft precies in de gaten wanneer welke plekken onbemand zijn. Bij Inbraakproof.nl doen we niet aan gedachtenlezen. Maar we weten wel hoe een inbreker denkt. En we steken krachtdadig een stokje voor zijn snode plannen.

  Zaak van vertrouwen

  De crimineel die uw bedrijf aanvalt, is uit ander hout gesneden dan de gelegenheidsdief de met een schroevendraaier een woning binnensluipt. Hij bedient zich van professionele methodes en gereedschap om zo snel mogelijk binnen te staan. Bedrijfsbeveiliging moet afgestemd zijn op de VRKI-risicoklassen. Bij Inbraakproof.nl weet we precies hoe daaraan is te voldoen. De beveiliging van uw onderneming is voor ons een zaak van collegiaal vertrouwen.