0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Afweren. Voorzie uw bedrijf van de juiste inbraakwering

Gelegenheid maakt de dief. Geef ze die kans niet. U bent ondernemer, geen puinruimer, toch?

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Oog voor bouwkundig zwakke plekken

Inbrekers die het op bedrijven hebben voorzien, gaan niet over één nacht ijs. Ze observeren het pand en de omgeving. Is het een bedrijventerrein zonder collectieve beveiliging? Wanneer is het stil? Waar kan ik aanvallen; buitendeuren, ramen, lichtkoepels en daken? Exact de zwakke plekken waar Inbraakproof.nl oog voor heeft.

Bouwkundige maatregelen zijn voor elk bedrijfspand of kantoor en iedere winkel of showroom uniek. Het kan nodig zijn het bedrijfsgebouw op te splitsen in meerdere delen met specifieke beveiligingsmaatregelen. Alles met als doel indringers buiten te houden of in elk geval te vertragen.

Inbraakproof.nl doet dat door het aanbrengen van zwaar hang- en sluitwerk (SKG***) sloten en anti-inbraakstrips), inbraakwerend glas, rekwerken en rolluiken.

Gratis adviesgesprek

Geen goede sloten: Kop of munt

Uit ervaring weten we dat veel bedrijven niet (meer) goed beveiligd zijn. Het achterwege laten van up to date beveiliging is in onze ogen net zoiets als kop of munt gooien. Ruim 40 % van de ondernemers krijgt te maken met inbraak.

Goede bedrijfsbeveiliging sluit aan op de risico’s. En bestaat altijd uit een combinatie van organisatorische maatregelen, bouwkundige inbraakwering (inclusief compartimentering), elektronische beveiliging en meeneembeperkende maatregelen.

Bij een onderneming staat meestal meer op het spel dan diefstal van goederen. Zoals de ontvreemding of vernietiging van cruciale bedrijfsgegevens. Dat brengt de continuïteit in gevaar door stagnatie of concurrentievervalsing. Een inbraak kan klanten kosten of leiden tot claims omdat u niet tijdig kunt voldoen aan uw afspraken. Het uitlekken van gevoelige informatie of het niet kunnen voldoen aan verplichtingen leidt mogelijk tot reputatieschade.

Helaas zien we bij Inbraakproof.nl de gevolgen in praktijk. Neem ons eerste advies alvast aan:  Inbraakpreventie moet geen dubbeltje op zijn kant zijn.

Hoogste graad van beveiliging

De beveiliging van een bedrijfspand vereist een uitgebreide inspectie en het opstellen van een beveiligingsplan. Daarin komt te staan welke bouwkundige maatregelen het beste bij een bepaalde situatie aansluiten. Dat moet deskundig gebeuren, zodat de doeltreffendheid van de inbraakpreventie optimaal is, de risico’s worden geminimaliseerd en de kosten zo beperkt mogelijk blijven. Zo kan het voldoende zijn om het meest kwetsbare deel van een gebouw te beveiligen volgens het hoogste risiconiveau, terwijl bij andere delen wordt volstaan met minder vergaande voorzieningen.

Verzekeraars verlangen een geborgde kwaliteit bij bedrijfsbeveiliging. Die zogenoemde BORG-normen geven de mate van inbraakwerendheid aan. Welke BORG-klasse (van 1 tot en met het hoogste niveau: 4) op uw bedrijf van toepassing is, hangt uiteraard af van de risico’s. Inbraakproof.nl installeert tot en met de hoogste graad van beveiliging. Zodat u verzekerd bent van optimale beveiliging.

Top 10 Inbraakmethoden (woning en bedrijf)

Kwestie van vertrouwen

 • Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is.  Onze kwaliteitsnorm voor alarmsystemen (BORG-E) garandeert dat u verzekerd kunt zijn van een eerlijk advies en een transparante offerte.
 • U kunt vertrouwen op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof.nl. En behalve voor uw veiligheid hebben we ook oog voor uw budget!
 • Bel ons op 0800-0084

Indringers met grof geschut

De ervaring leert dat criminelen bedrijfspanden vaak te lijf gaan met grof geschut. Ze gebruiken professioneel gereedschap om binnen te dringen. Het gaan ook in hun voorbereiding en uitvoering verder dan bij woonhuizen. Zo worden bedrijfspanden maar al te regelmatig binnengedrongen via het dak.

Bouwkundige beveiliging vormt altijd een eerste horde die een inbreker moet nemen. Het grote voordeel van bouwkundige voorzieningen is dat ze niet zijn uit te schakelen of te saboteren. Criminelen hebben er een bloedhekel aan omdat ze hun ‘werkzaamheden’ ernstig vertragen. En ook bij inbraken geldt: Iedere minuut telt! Wees deze lieden samen met Inbraakproof.nl te snel af.

Vaklui van huis uit

Als slotenmakers van huis uit, kloppen wij onszelf wel een beetje op de borst als expert in bouwkundige inbraakpreventie. ‘Sluitend’ bewijs voor ons vakmanschap is dat wij al sinds 2012 een erkenning hebben voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Jaarlijks geven wij zo’n 500 certificaten uit voor panden die door ons volgens deze eisen zijn beveiligd. In de praktijk zien we dat slechts zelden een poging wordt gedaan om zo’n huis binnen te dringen. Voor bedrijfspanden gaat bouwkundige beveiliging aanzienlijk verder. Maar juist daarmee geven wij graag een proeve van bekwaamheid af.

Uitdagingen gaan we aan

Bouwkundige maatregelen vormen altijd de eerste stap in bedrijfsbeveiliging. Elektronische voorzieningen zorgen niet alleen voor aanvullende zekerheid. Maar bieden ook optimale flexibiliteit en gebruiksgemak voor uzelf en uw personeel. Wij adviseren graag over de opties van intercom- en camerasystemen, toegangscontrole en alarmering.

Elk object dat onze adviseurs bezoeken, blijkt altijd weer uniek. Uitdagingen gaan we graag aan. Om vervolgens de juiste oplossingen aan te dragen. Tot genoegen van de klant. En ongenoegen van degene die we liever als onbekende houden.

 

Veiligheid vereist vertrouwen

Beveiligen is een kwestie van vertrouwen. Een bedrijf dat u hele bedrijf in ogenschouw neemt, u het hemd van het lijf vraagt en vervolgens de inbraakpreventie installeert, moet natuurlijk op en top te vertrouwen zijn. Als u de opdracht gunt, moet u vanaf het begin af aan een goed gevoel geven, is ons uitgangspunt. De naam Inbraakproof.nl staat borg voor integriteit en betrouwbaarheid: 100 % transparantie, 100 % zekerheid.

 

 

 

Bekijk veel goedgekeurde producten in onze online winkel

Solide sloten op deuren, ramen en lichtkoepels schrikken lieden op inbraakpad meestal al bij voorbaat af. Inbraakproof.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde materialen, die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie. Dus met een SKG (***)-keurmerk. Dat is hang- en sluitwerk dat door onafhankelijke instanties wordt getest en beproefd op duurzaamheid. Onze vakmensen brengen de beveiliging graag aan, maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Onze webshop is de enige plek die wij nooit op slot draaien.

 

Goede sloten sluiten de inbreker buiten

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Voortvarend aan de slag met uw veiligheid

Inbraakproof.nl gaat voortvarend aan de slag met uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag. Ons streven is om binnen een half uur te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En uiterlijk de volgende dag op uw e-mail. We maken binnen twee weken een afspraak. Om u vervolgens binnen 24 uur een uitgewerkte offerte aan te bieden.

De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in.

 

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie