0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Detecteren. Vroegtijdig alarm snijdt ze de pas af

Tijd, de grootste vijand van inbrekers. Elke seconde vertraging verhoogt het risico betrapt te worden.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Tijdwinst = pakkans

Bedrijven zijn vaak het mikpunt van ‘professionele’ inbrekers. Het is hun bestaan, ze leven ervan. Lieden die graag een ‘klapper’ maken omdat ze weten hoe de binnenkant van een cel eruit ziet. Ze preparen hun kraak. Observeren. Verwerven kennis over de potentiele buit. Kopen zo nodig kennis in. En werken soms in opdracht. Dat vraagt om een minstens zo professionele tegenstander, zoals Inbraakproof.nl. 

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige maatregelen. Met detectiesystemen staat de beveiliging van uw woning en eventueel garage 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘op scherp’. U krijgt een melding zodra er onverhoopt iets niet in de haak zou zijn.

Gratis adviesgesprek

Planmatige aanpak

Bij Inbraakproof.nl zijn we van de strakke plannen. Een goed plan is het halve werk. We brengen stelselmatig alle risico’s in kaart in een beveiligingsplan. Nauwgezet geven we aan wat voor soort detectoren in welke ruimtes en op welke plekken we zouden willen plaatsen. Onze tactiek: Tijd winnen. De indringer zo vroegtijdig mogelijk signaleren en tegenhouden (vertragen). Voorbeeld: een trildetector op een raamkozijn zorgt ervoor dat de inbreker al wordt opgemerkt terwijl hij nog bezig is het raam te forceren.

Het accent ligt uiteraard op vertrekken die voor een inbreker bereikbaar zijn en waar zich attractieve goederen bevinden. Maar we gaan ook na welke andere – eventueel verbindende – ruimtes in het te bewaken gebied moeten worden opgenomen. Want we houden niet van half werk.

Een goed plan is het halve werk

Het adequaat bouwkundig beveiligen van een gebouw (zoals met vertragende sloten, rolluiken en slagwerende beglazing) is ‘first thing to do’. Maar hoe groter de risico’s, des te noodzakelijker worden aanvullende, elektronische maatregelen. Hoe meer vertraging wij creëren, des te eerder is de politie op de plaats delict

Over voetbal spreken we ons verder niet uit. Maar het Ajax-systeem dat wij vaak plaatsen, behoort tot de eredivisie in de draadloze beveiliging. Een fraai uitziend, risicoklasse 2 gecertificeerd alarmsysteem met heel veel mogelijkheden. High-end techniek. Onderscheidend in flexibiliteit, lage kosten en ultiem bedieningsgemak.

Ajax, eredivisie in beveiliging

 • Met sensoren voor binnen en buiten en een paniekalarm beveiligt het systeem u tegen een inbraak en overval.
 • Waterdetectoren, rook- en temperatuurmelder behoeden u ook voor brand en overstromingsgevaar.
 • IP-camera’s worden aan het systeem worden gekoppeld voor live beelden van een alarmsituatie.
 • Betrouwbare verbindingen tussen de ‘hub’ en de sensoren.
 • Dataverkeer is versleuteld en daardoor optimaal beveiligd tegen verstoring (jamming) en sabotage (zoals hacken)

Professionele alarmdetectie 

Kwestie van vertrouwen

 • Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is.  Onze kwaliteitsnorm voor alarmsystemen (BORG-E) garandeert dat u verzekerd kunt zijn van een eerlijk advies en een transparante offerte.
 • U kunt vertrouwen op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof.nl. En behalve voor uw veiligheid hebben we ook oog voor uw budget!
 • Bel ons voor advies op 0800-0084

Detectiesystemen in onze webshop

U had het al begrepen. Het Ajax-beveiligingssysteem scoort hoog in onze ogen. Het is een uiterst gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem. En uiterst flexibel aan te passen aan de omstandigheden en uw wensen. Het biedt ruimte aan wel honderd draadloze en bedrade componenten. Onze experts leveren de installatie gebruiksklaar op.

Wilt u het systeem bekijken of eventueel zelf installeren? Bezoek dan onze webshop.

 

Alarmbewaking, daarmee kom je een eind verder

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Inbraakproof.nl gaat voortvarend aan de slag met uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.  Wij gaan ervoor om binnen een 15 minuten te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En dezelfde dag op uw e-mail. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel.

De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in of bel ons.

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Van slotgracht naar detectiemuur

  Op de keper beschouwt bestaat elektronische beveiliging niet. Elektronica houdt de dader niet tegen. Maar kan hem wel detecteren. Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium, zodat actie kan worden ondernomen.

  Met de kennis die wij hebben van inbrekers-praktijken, brengen wij heel planmatig detectie-componenten aan. Denk aan bewegingssensoren, magneetcontacten en glasbreukmelders in combinatie met binnen- of buitensirenes. Naarmate de risicograad toeneemt, wordt detectie uitgebreid van in de kwetsbare ruimte zelf, naar de ‘schil’ van het pand tot en met het buitenterrein. Eigenlijk zoals ze vroeger kastelen beveiligden, met wallen, grachten en weermuren. Alleen doen we dat bij Inbraakproof.nl eigentijdser, met meerdere, onzichtbare elektronische muren. 

  Semi-prof of prof?

  Krijgen we te maken met een gelegenheidsinbreker, een semi-prof of een echte prof? Het risiconiveau hangt ook samen met het te verwachten type crimineel. Een totaal beveiligingspakket kan bestaat uit de volgende soorten maatregelen, in gradaties van zwaarte:

  • Organisatorische maatregelen (O)
  • Bouwkundige maatregelen (BK)  
  • Elektronische maatregelen (EL)
  • Schildetectie (SD)
  • Compartimentering (CO)
  • Meeneembeperkende maatregelen (ME)
  • Alarmtransmissie (AT)
  • Reactie (RE)