0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home  ›  Veilig huis

Inbraakpreventie door goede huisbeveiliging. Een safe gevoel.

Een kluis hoeft u van uw huis niet te maken. Inbraakpreventie met beleid zorgt aantoonbaar voor meer veiligheid.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Een veilig(er) thuis? Inbraakproof.nl heeft alle kennis van inbraakpreventie in huis

Zorg dat uw huis uw privé plek blijft. Inbraakproof.nl levert en monteert bouwkundige en elektronische oplossingen om uw woning en garage inbraakwerend te maken. De specialist bij uitstek om uw van advies te dienen. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise. En hebben een ruime ervaring in 4 deelgebieden.

Inbraakpreventie door Inbraakproof

We zijn trots op onze reputatie als erkend specialist in de beveiliging van huizen, wooncomplexen en bedrijfspanden. En op onze unieke samenwerkingen met gemeenten en zorgorganisaties. Onze missie is onderscheidend te blijven met het bieden van ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met kennis van de nieuwste technologie.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Vd Pas
23/06/2021
9/10

Uitstekende kennis, kunde en service.

Opvallende sterke punten

Volhardend in het zoeken naar de juiste oplossing om de poort op afstand te kunnen openen.

Daisy
07/07/2021
10/10

Alles goed verlopen en veilig gevoel

Opvallende sterke punten

Zeer vriendelijk. Monteur ook zeer netjes. Afspraken worden nagekomen.

L Pirrone
29/06/2021
10/10

Zeer goede ervaring. Professioneel

Opvallende sterke punten

Duidelijk, betrouwbaar, netjes te werk, goede kwaliteit. Gemakkelijk bereikbaar. Snel in afspraken.

Inbraakpreventie voor uw woning?
Bekijk onze producten

Bouwkundige inbraakbeveiliging

Solide sloten op deuren, ramen en lichtkoepels schrikken een inbreker af. Inbraakproof.nl levert uitsluitend gecertificeerde materialen, die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie. Dus deur- en raambeveiliging met een SKG-keurmerk. Onze vakmensen brengen de beveiliging graag aan in uw woning en garage. Maar u kunt ook zelf aan de slag.

Elektronische inbraakbeveiliging

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige maatregelen. Met een intercom ziet u, waar u ook bent, wie er voor uw deur staat. Camera- en detectiesystemen zorgen ervoor dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, zicht. Onze experts leveren de installatie gebruiksklaar op. Zelf doen? Bekijk een selectie van onze producten

Een veilig huis, dat voelt vertrouwd

9.1 beoordelingen
9.1/10

Uw inbraakpreventie is onze zorg

Hoe kan ik het beste mijn huis, erf en garage beveiligen? Wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Inbraakproof helpt bij de juiste, maar ook betaalbare keuzes. De snelste weg naar veiligheid Dat begint bij uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Inbraakpreventie zorgt voor een veilig thuis

  U komt terug van een fijne vakantie of een gezellige avond. De ravage is om te huilen. Of u schrikt ’s nachts wakker van vreemde geluiden. Dat wilt u echt niet meemaken.

  Maakt u het ze niet té makkelijk?

  50.000 woninginbraken

  • Binnen 30 seconden –  is een inbreker binnen. En er weer vandoor. Met uw kostbare spullen en dierbare herinneringen. Nog erger is vaak de langdurige emotionele nasleep. Een inbraak gaat niemand in de koude kleren zitten.
  • Jaarlijks zijn er meer dan 50.000 inbraken. Dat cijfer daalt iets. Waarom? Huiseigenaren en woningcorporaties kiezen met gecertificeerde beveiliging het zekere voor het onzekere.

  Verklein de kans met 95%

  • Sinds 2009 zijn wij erkend Politiekeurmerk bedrijf.  De kans op inbraak in woningen daalt hierdoor met 95%. Tot de woningscreening behoort ook een controle van de brandbeveiliging.
  • Jaarlijkse geven wij meer dan 500 PKVW certificaten af voor panden die volgens de eisen van het PKVW-keurmerk zijn beveiligd.

  Ruime ervaring in de aanpak

  • Iedere inbraak is er één teveel. Voorkom die ellende. De experts van Inbraakproof zien meteen wat er in uw huis aan beveiliging schort. Ze zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring met ruim 10.000 inspecties op hun naam.
  • Ze houden hun kennis van inbraakpreventie up-to-date met de meest actuele informatie van politie en justitie. Meer dan 6.000 panden hebben wij inmiddels adequaat mogen beveiligen.

  Inbraakproof is thuis in veiligheid

  • Wij adviseren, leveren en installeren. Alles in één hand dus. Voor u wel zo praktisch. En wij blijven voor u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel bewegende beveiligingsbranche.
  • En we blijven actief in de samenwerking met gemeenten, corporaties en partners in de sector welzijn en zorg.