0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home  ›  Veilig huis

Inbraakpreventie door goede huisbeveiliging. Een safe gevoel.

Een kluis hoeft u van uw huis niet te maken. Inbraakpreventie met beleid zorgt aantoonbaar voor meer veiligheid.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Een veilig(er) thuis? Inbraakproof.nl heeft alle kennis van inbraakpreventie in huis

Een eigen dak boven je hoofd is voor iedereen een ideaal. Zorg dan ook dat het uw te allen tijde privé plek blijft. Inbraakproof.nl levert en monteert alles om de deuren en ramen van uw huis en garage inbraakwerend te maken. De specialist bij uitstek om uw van advies te dienen. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise. Uw veiligheid is bij ons in vertrouwde handen.

Inbraakpreventie door Inbraakproof.nl

Inbraakproof.nl geniet een fijne reputatie als erkend specialist in de beveiliging van huizen, wooncomplexen en bedrijfspanden. Onderscheidende inbraakpreventie met ambachtelijk vakmanschap én kennis van de nieuwste technologie. Uniek in de samenwerking.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

J.m Martha
26/04/2021
10/10

In een woord gewoon GOED!!

Opvallende sterke punten

Zeer vriendelijk en net werkend personeel, na montage alles netjes achtergelaten!! Tevens goede uitleg over werking van sloten!!

Douwe Van Den Berg
30/04/2021
10/10

Perfect. Afspraken volledig nagekomen.

Opvallende sterke punten

Buitengewoon vriendelijke en deskundige monteur. Legt alles duidelijk uit.

J Pruissen
26/04/2021
10/10

Heel goed en duidelijk

Opvallende sterke punten

Netjes werken en schoon achter gelaten

Aan de slag met Inbraakpreventie?
Bekijk onze producten

Bouwkundige inbraakbeveiliging

Solide sloten op deuren, ramen en lichtkoepels schrikken een inbreker op strooptocht meestal al bij voorbaat af. Inbraakproof.nl levert uitsluitend gecertificeerde materialen, die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie. Dus deur- en raambeveiliging met een SKG-keurmerk. Dat is hang- en sluitwerk dat door een onafhankelijke instantie wordt getest op inbraakwering en duurzaamheid. Onze vakmensen brengen de beveiliging graag aan in uw woning en garage. Maar u kunt ook zelf aan de slag. Open de deur naar onze webshop.

Elektronische inbraakbeveiliging

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige maatregelen. Met een intercom ziet u, waar u ook bent, wie er voor uw deur staat. Camera- en detectiesystemen zorgen ervoor dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, zicht hebt op wat er in en om uw huis gebeurt. U krijgt een melding als er iets loos zou zijn. Onze experts leveren de installatie gebruiksklaar op. Zelf doen? Bekijk een selectie van onze producten

Een veilig huis, dat voelt vertrouwd

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen over inbraakpreventie

Uw veiligheid is onze zorg

Hoe kan ik het beste mijn huis, erf en garage beveiligen? Wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Inbraakproof.nl helpt bij de juiste, maar ook betaalbare keuzes. Dat begint bij uw aanvraag.

Wij gaan ervoor om binnen een 15 minuten te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En dezelfde dag op uw e-mail. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel. De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in of bel ons.

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Inbraakpreventie zorgt voor een veilig thuis

  U komt terug van een fijne vakantie of een gezellige avond. De ravage is om te huilen. Of u schrikt ’s nachts wakker van vreemde geluiden. Dat wilt u echt niet meemaken. Een inbraak maakt veel kapot van wat je lief is. Om maar niet te spreken van een woningoverval. Feiten:

  Ruim 45.000 woninginbraken

  • Sneller dan u zich kunt voorstellen – binnen 30 seconden –  is een inbreker binnen. En er weer vandoor. Met uw kostbare spullen en dierbare herinneringen. Nog erger dan de schade en alle gedoe er omheen is vaak de langdurige emotionele nasleep. Een inbraak gaat niemand in de koude kleren zitten.
  • Jaarlijks registreert het CBS meer dan de 50.000 inbraken of diefstallen uit woningen, schuren en garages (cijfers 2020). Dat cijfer daalt de afgelopen jaren. Waarom? Steeds meer huiseigenaren en woningcorporaties kiezen met gecertificeerde beveiliging het zekere voor het onzekere. Zie ook de informatie over inbraken van de politie.

  Jaarlijks 500 Politiekeurmerk certificaten

  • Al sinds 2009 zijn wij erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen-bedrijf.  De kans op inbraak in woningen die volgens de eisen van dit keurmerk inbraakproof zijn gemaakt, daalt met 95%. Tot de woningscreening behoort ook een controle van de brandbeveiliging.
  • Jaarlijks geven wij meer dan 500 PKVW certificaten af voor panden die volgens de eisen van het PKVW-keurmerk zijn beveiligd.

  10.000 inspecties

  • Iedere inbraak is er één teveel. Helaas worden wij regelmatig pas ingeschakeld als het leed al is geschied. Voorkom die ellende. De experts van Inbraakproof.nl zien meteen wat er in uw huis aan beveiliging schort. Ze zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. We hebben al ruim 10.000 inspecties op onze naam.
  • Onze beveiligingsadviseurs- en monteurs houden hun kennis van inbraakpreventie up-to-date met de meest actuele informatie van politie en justitie. Meer dan 6.000 panden hebben wij inmiddels adequaat mogen beveiligen.

  Inbraakproof.nl thuis in veiligheid

  • Wij adviseren, leveren en installeren. Alles in één hand dus. Voor u wel zo praktisch. En wij blijven zo op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel bewegende beveiligingsbranche.
  • Dat Inbraakproof.nl een succesvolle aanpak heeft, blijkt ook uit de samenwerking met gemeenten, corporaties en partners in de sector welzijn en zorg.