0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home  ›  Veilig huis

Inbraakpreventie door passende huisbeveiliging. Een safe gevoel.

Een kluis hoeft u van uw huis niet te maken. Inbraakpreventie op maat zorgt voor de juiste balans.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Een veilig(er) thuis? Inbraakproof.nl heeft alle kennis van inbraakpreventie in huis

Zorg dat uw huis uw privé plek blijft. Inbraakproof levert en monteert bouwkundige en elektronische oplossingen om uw woning en garage inbraakwerend te maken. De specialist bij uitstek om u van advies te dienen. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise. En hebben een ruime ervaring in 4 deelgebieden:

Inbraakpreventie door Inbraakproof

We zijn trots op onze reputatie als erkend specialist in de beveiliging van huizen, wooncomplexen en bedrijfspanden. En op onze unieke samenwerkingen met gemeenten en zorgorganisaties. Onze missie is onderscheidend te blijven met het bieden van ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met kennis van de nieuwste technologie.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Fashion Friends bv
09/12/2021
10/10

Wij zijn heel tevreden met de montage en de tips

Opvallende sterke punten

Opvallende sterke punten zijn de tips om deuren altijd op slot te doen

J. Allen
02/12/2021
10/10

Alles OK

Opvallende sterke punten

Deskundige en vriendelijke montage en afwerking. Geen vebeterpunten te bekennen

Angelique
24/11/2021
8/10

Ze hebben kennis van zaken

Opvallende sterke punten

Een prettige omgang en er wordt netjes gewerkt.

Camiel van Beek
11/11/2021
10/10

Een goed en deskundig bedrijf

Opvallende sterke punten

We kregen een goed en deskundig advies. Bij de oplevering een duidelijke uitleg gekregen. de gemaakte afspraken werden nagekomen.

D. Jaspers
09/11/2021
10/10

Erg tevreden en netjes gewerkt

Opvallende sterke punten

Alles gewoon heel goed gedaan door de heer Jan Boogerd! Er valt niet veel te verbeteren, want alles was helemaal in orde

Danny Siebelink
08/11/2021
10/10

1 woord: geweldig!

Opvallende sterke punten

Ze denken van begin tot eind mee, komen stipt op tijd en zijn ten alle tijden erg vriendelijk. Tevens vindt er bij montage constant overleg plaats en leggen ze indien gewenst alles van a tot z uit. Helemaal tevreden!

Inbraakpreventie voor uw woning?
Bekijk onze producten

Bouwkundige inbraakbeveiliging

Solide sloten op deuren, ramen en lichtkoepels schrikken een inbreker af. Inbraakproof.nl levert uitsluitend gecertificeerde materialen, die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie. Dus deur- en raambeveiliging met een SKG-keurmerk. Onze vakmensen brengen de beveiliging graag aan in uw woning en garage. Maar u kunt ook zelf aan de slag.

Elektronische inbraakbeveiliging

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige maatregelen. Met een intercom ziet u, waar u ook bent, wie er voor uw deur staat. Camera- en detectiesystemen zorgen ervoor dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, zicht hebt op uw bezittingen. Onze experts leveren de installatie gebruiksklaar op. Zelf doen? Bekijk een selectie van onze producten.

Een veilig huis, dat voelt vertrouwd

9.1 beoordelingen
9.1/10

Uw inbraakpreventie is onze zorg

Hoe kan ik het beste mijn huis, erf en garage beveiligen? Wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Inbraakproof helpt bij de juiste, maar ook betaalbare keuzes.

De snelste weg naar veiligheid begint bij uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Inbraakpreventie zorgt voor een veilig thuis

  U komt terug van een fijne vakantie of een gezellige avond. De ravage is om te huilen. Of u schrikt ’s nachts wakker van vreemde geluiden. Dat wilt u echt niet meemaken, maar maakt u het ze lastig genoeg?

  50.000 woninginbraken

  • Binnen 30 seconden is een inbreker binnen. En er weer vandoor. Met uw kostbare spullen en dierbare herinneringen. Nog erger is vaak de langdurige emotionele nasleep. Een inbraak gaat niemand in de koude kleren zitten.
  • Jaarlijks zijn er meer dan 50.000 inbraken. Dat cijfer daalt iets. Waarom? Huiseigenaren en woningcorporaties kiezen met gecertificeerde beveiliging het zekere voor het onzekere.

  Verklein de kans met 95%

  • Sinds 2009 is Inbraakproof een erkend Politiekeurmerk bedrijf.  De kans op inbraak in woningen daalt hierdoor met 95%. Tot de woningscreening behoort ook een controle van de brandbeveiliging.
  • Jaarlijkse geven wij meer dan 500 PKVW certificaten af voor panden die volgens de eisen van het PKVW-keurmerk zijn beveiligd.

  Ruime ervaring in de aanpak

  • Iedere inbraak is er één teveel. Voorkom die ellende. De experts van Inbraakproof zien meteen wat er in uw huis aan beveiliging schort. Ze zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring met ruim 10.000 inspecties op hun naam.
  • Ze houden hun kennis van inbraakpreventie up-to-date met de meest actuele informatie van politie en justitie. Meer dan 6.000 panden hebben wij inmiddels adequaat mogen beveiligen.

  Inbraakproof is thuis in veiligheid

  • Wij adviseren, leveren en installeren. Alles in één hand dus. Voor u wel zo praktisch. En zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel bewegende beveiligingsbranche.
  • En actief in de samenwerking met gemeenten, corporaties en partners in de sector welzijn en zorg.