0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Afweren. Erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen Slotenmaker

Voorkom woninginbraak met SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk. Effectief tegen iedere dief

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Huisbeveiliging onvermijdelijk

De meeste inbraken zijn het werk van gelegenheidsinbrekers en veelplegers. Hun oog valt als eerste op slecht beveiligde woningen en garages. Met een schroevendraaier, nijptang en een stukje ijzerdraad komen ze al een heel eind. Al gaan ze steeds brutaler te werk. Een vergaande sabotage methode is bijvoorbeeld het ‘kerntrekken’.

Een gemiddelde inbraakpoging duurt maar 30 seconden! Het klinkt als een open deur, maar inbraakpreventie begint bij uw spullen achter slot en grendel. Gecertificeerd hang- en sluitwerk op deuren, ramen en lichtkoepels schrikt kwaadwillenden af. En vergeet ook uw garagedeur beveiliging niet. Een inbreker heeft een hekel aan veel werk (tijd!) en lawaai. Hij kiest het liefst de weg van de minste weerstand.

Gratis adviesgesprek

Houd gespuis buitenshuis

Inbrekers hebben geen trek in een goed beveiligd huis. Dan gaan ze uw deur liever voorbij. Onze experts zien in één oogopslag wat de zwakke plekken zijn in uw huis. Ze kijken ook naar de verlichting rondom en hoe het zicht is bij de voordeur. Bovendien besteden ze aandacht aan de brandveiligheid in uw woning. Allemaal punten die nodig zijn voor het officiële Politiekeurmerk-certificaat. Voor attractieve woningen is soms een hogere beveiligingsgraad nodig. Een bouwkundige aanpak op BORG-B niveau.

Van de mensen die  slachtoffer werden van woninginbraak had voorafgaand aan de inbraak maar weinig bewoners extra veiligheidssloten op de buitendeuren. Na de inbraak is dat meer dan 72 procent

Voorkomen is beter. Vraag gratis advies aan!

Woninginbraakmethoden

Geselecteerde veiligheidssloten

Solide sloten op deuren, ramen en lichtkoepels schrikken de inbreker op strooptocht meestal al bij voorbaat af. Inbraakproof.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde materialen, die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie. Dus met een SKG- en SKH-keurmerk. Dat is hang- en sluitwerk dat door onafhankelijke instanties wordt getest en beproefd op duurzaamheid. Onze vakmensen brengen de beveiliging graag aan, maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Bekijk onze producten

 

Goede sloten, een wijs besluit

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Voortvarend aan de slag met uw veiligheid

Inbraakproof.nl gaat voortvarend aan de slag met uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.  Wij gaan ervoor om binnen een 15 minuten te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En dezelfde dag op uw e-mail. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel. De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in of bel ons.

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Inbraak is inbreuk op uw privéleven

  Een woningbraak is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen door het verlies van waardevolle of dierbare spullen. Maar ook door alle bijkomende rompslomp en meestal een langdurig gevoel van onveiligheid. Vreemden zijn in uw privéomgeving geweest, hebben uw lades opengetrokken en uw foto’s gezien.

   

  Aantal inbraken kan omlaag

  De afgelopen jaren registreert het Centraal Bureau voor de Statistiek gemiddeld zo’n 4.000 woninginbraken per maand. Gedurende 2020 was er een aanzienlijke daling, maar dat had alles te maken met de coronacrisis. Los daarvan vertoont het aantal woninginbraken een licht dalende tendens. Omdat steeds meer particulieren en woningcorporaties hun eigendommen beveiligen. Het aantal inbraken kan nog drastisch omlaag door de juiste maatregelen te nemen volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

  Hoogste eisen aan preventie

  Inbraakproof.nl is leverancier en installateur van sloten, dievenklauwen en raamsluitingen die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie. Dus met SKG-kwaliteit. Die keurmerken worden afgegeven door onafhankelijke instanties die hang- en sluitwerk testen op sterkte en duurzaamheid. Het aantal sterren geeft de mate van inbraakwerendheid aan.
  Naast het Politiekeurmerk zijn wij ook BORG-erkend voor bouwkundige inbraakbeveiliging. Dat houdt in dat wij periodiek en onafhankelijk worden getoetst op alle benodigde kwalificaties.

  Een extra stap. Elektronische beveiliging.

  Het kan zijn dat bouwkundige beveiliging niet toereikend is. Dat heeft meestal te maken met een specifieke situatie. Dan zijn aanvullende maatregelen nodig. Het kan uiteraard ook zijn dat u zelf kiest voor nog meer zekerheid. Dan adviseren wij graag over extra opties zoals elektronische alarmering, intercom– en camerasystemen. Ook voor objecten die in de hogere risicoklassen vallen, hebben wij de juiste oplossing. Dat kan overigens ook worden verlangd door de verzekeraar van uw inboedel.

  Veiligheid begint bij vertrouwen

  Beveiligen is een kwestie van vertrouwen. Een bedrijf dat bij u thuiskomt en uw hele woning checkt op potentiële risico’s voor een inbraak en vervolgens de sloten levert, moet vanzelfsprekend op en top te vertrouwen zijn. Met Inbraakproof.nl in zee gaan, moet u vanaf het begin af aan een goed gevoel geven, is ons uitgangspunt.

  Niets voor niets mogen wij alle erkende beveiligingscertificaten afgeven. En waarom denkt u dat veel gemeenten een unieke samenwerking met ons aangaan? De naam Inbraakproof.nl staat borg voor integriteit en betrouwbaarheid.