0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis
Totaal
0,00
Inclusief btw

Detecteren. Hands-on alarmsysteem voor uw huis

Direct op de hoogte van een inbraak of brand. Met elektronische beveiliging bent u volledig ‘in control’

Gratis advies-gesprek
Gratis advies-gesprek

Detecteren en alarmeren

In bepaalde situaties is extra, elektronische beveiliging nodig. Bijvoorbeeld als in uw woning of bijgebouwen niet overal toereikende mechanische maatregelen zijn te treffen. Alarmering met akoestische en optische signalen heeft een groot schrikeffect op degene die u liever niet binnen ziet.

Signalering van de ongenode gast kan met allerlei soorten detectoren en melders. U ontvangt onmiddellijk een bericht op uw smartphone. Doormelding naar een particuliere alarmcentrale is een aanvullende optie. Inbraakproof.nl heeft een officiële erkenning voor het leveren en aanbrengen van alarminstallaties. Die BORG E (Elektronisch)-certificering biedt u zekerheid. Zet het alarm aan als u gaat slapen of weggaat. Wel zo geruststellend.

Gratis adviesgesprek

Beweging in beeld

Het grote voordeel van elektronische inbraaksignalering is dat het geschikt is voor alle situaties. De systemen van Inbraakproof.nl zijn modulair aan te passen. Afhankelijk van uw woonsituatie en uw wensen.

Er is een scala aan middelen om indringers snel en effectief te detecteren. De bekendste zijn natuurlijk bewegingsmelders. Maar er zijn ook magneetcontacten, trildetectoren, glasbreukmelders en thermische melders. ‘Slimme’ bewegingsdetectoren leggen zelfs meteen beelden van de inbraak vast. Koppeling met draadloze rook- en CO2-melders biedt ook nog eens optimale brandbeveiliging. Zodat we u nooit uit de brand hoeven te helpen.

Ajax Alarmsystems

Detectiesystemen. Selectie van onze producten.

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige maatregelen. Met detectiesystemen staat de beveiliging van uw woning en eventueel garage 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘op scherp’. U krijgt een melding zodra er onverhoopt iets niet in de haak zou zijn. Onze experts leveren de installatie gebruiksklaar op. Wilt u het zelf doen? Bekijk en bestel onze producten.

 

Alarmbewaking, daarmee kom je een eind verder

9.1 beoordelingen
9.1/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Helaas komt het regelmatig voor dat onze expertise wordt ingeroepen als er al een inbraak(poging) heeft plaatsgehad. Laat u dat niet overkomen.

Inbraakproof.nl gaat voortvarend aan de slag met uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.  Wij gaan ervoor om binnen een 15 minuten te antwoorden op een Whatsapp-bericht. En dezelfde dag op uw e-mail. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel. De snelste weg naar veiligheid: Vul het formulier in of bel ons.

 

  Ik ontvang graag meer informatie

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. (privacyverklaring)

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie

  Verzeker uzelf van optimale beveiliging

  Een inbreker heeft haviksogen. Hij ziet direct wanneer een woning adequaat is beveiligd. En hij weet: Dit gaat me tijd kosten, met een groter risico te worden betrapt. Dus laat hij uw huis liever links liggen. Elektronische beveiliging met vroegtijdige alarmering vergroot de kans dat een onverlaat wordt gepakt ‘op heterdaad’.

   

  Alarm is enorm ‘verstorend’

  Een indringer wordt natuurlijk niet graag in de kraag gevat. Vaak heeft hij al enige tijd doorgebracht achter tralies. Daarom doet hij er alles aan om onopgemerkt binnen te komen en zich snel uit de voeten te maken.

  Een alarm stoort hem enorm bij zijn criminele activiteiten. Bovendien loopt-ie de kans op beeld te worden vastgelegd. En dat kan dienen als bewijsmateriaal. Een inbreker loopt niet graag ‘in the picture’. Hij is geen liefhebber van ongevraagde selfies!

  Inbraaksignalering

  Een gokje wagen ligt niet zo in de aard van een inbreker. Hij observeert meestal eerst zorgvuldig waar hij de beste kans van slagen heeft. Zichtbare inbraaksignalering verkleint, net als goed hang- en sluitwerk, het risico van een inbraak aanzienlijk.

  En als het alarm afgaat, is dat voor de indringer het signaal om het hazenpad te kiezen. Gecertificeerde alarmsystemen zijn de beste oplossing om de beveiliging van uw woning te optimaliseren.

  Installateur én slotenspecialist

  Inbraakproof.nl is erkend adviseur leverancier en installateur van elektronische inbraaksignalering. Van relatief eenvoudige toepassingen tot zeer geavanceerde systemen voor bijzondere objecten. Ieder risiconiveau pakken wij met kennis van zaken aan.

  Bij ons kunt u terecht voor zowel bouwkundige als elektronische beveiliging. De installateur en slotenspecialist voor uw woning dus onder één dak.

  Veiligheid gewaarborgd

  Niet alleen voor een Politie Keurmerk Veilig Wonen bent u bij ons op het juiste adres. Inbraakproof.nl is ook bevoegd om een BORG-certificaat af te geven na het aanbrengen van een alarmsysteem.

  Veel verzekeraars geven korting op de premie voor de inboedelverzekering als u een BORG-certificaat kunt overleggen. En ú bent verzekerd van optimale beveiliging.